Το Horizon Forbidden West έγινε χρυσό και είναι έτοιμο για τον Φεβρουάριο!

Έφτασε το πολυπόθητο ορόσημο η Guerrilla Games
27 Ιανουαρίου 2022 15:41
Το Horizon Forbidden West έγινε χρυσό και είναι έτοιμο για τον Φεβρουάριο!

Η αντίστροφη μέτρηση μπορεί να ξεκινήσει! Όπως ανακοίνωσε η Guerrilla Games μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς της στα social media, το Horizon Forbidden West έγινε πλέον «χρυσό» και έτσι είναι έτοιμο για την κυκλοφορία του τον Φεβρουάριο.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, ο όρος αυτός χρησιμοποιείται πολύ συχνά στη gaming βιομηχανία και πρακτικά σημαίνει πως η ανάπτυξη του παιχνιδιού έχει ολοκληρωθεί και πλέον μπορεί να ξεκινήσει η διαδικασία παραγωγής των retail αντιτύπων.

Ακολουθεί η σχετική δημοσίευση της Guerrilla, η οποία περιλαμβάνει και μερικές δηλώσεις από τον παραγωγό του παιχνιδιού.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα η Guerilla Games αποκάλυψε πως θα δείχνει το παιχνίδι στο PS4, ενώ έδειξε και αρκετά νέα πλάνα από το σύστημα μάχης του τίτλου, καθώς και από τους επιβλητικούς μηχανικούς εχθρούς που θα βρούμε στον κόσμο του, όπως το γιγαντιαίο Slitherfang.

Τέλος, στις αρχές του έτους αποκαλύφθηκε και ένα ολοκαίνουργιο VR παιχνίδι στον κόσμο του Horizon, το Call of the Mountain. Περισσότερα για αυτό μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.

Το Horizon Forbidden West βρίσκεται αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 4 και το PlayStation 5 στις 18 Φεβρουαρίου του 2022. Παρακάτω θα βρείτε και το πρόσφατο story trailer του για να προετοιμαστείτε κατάλληλα για το μεγάλο του ντεμπούτο.