FromSoftware: Ο Miyazaki μιλάει για την πολυπόθητη έκδοση του Bloodborne στο PC

Όχι, δεν είναι κάθετος, αλλά…
14 Ιουνίου 2024 09:43
FromSoftware: Ο Miyazaki μιλάει για την πολυπόθητη έκδοση του Bloodborne στο PC

Τα τελευταία χρόνια χιλιάδες θαυμαστές της FromSoftware αναφέρουν πόσο πολύ θα ήθελαν το Bloodborne να λάβει ένα patch για να “δείχνει” καλύτερο στο σήμερα. Άλλοι λένε πόσο πολύ θα ήθελαν να δουν το παιχνίδι του PlayStation στο PC, είτε σε μία remake έκδοση, είτε ως ένα απλό port.

Παρόλο που η ομάδα ανάπτυξης δεν έχει μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν γι’ αυτό, ο director του τίτλου, Hidetaka Miyazaki, έκανε κάποιες δηλώσεις που σίγουρα θα συζητηθούν.

Ο Miyazaki έδωσε μια νέα συνέντευξη στο PC Gamer, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι δεν είναι κάθετος να έρθει το παιχνίδι σε μια νέα πλατφόρμα. Παράλληλα αποκάλυψε ότι γνωρίζει «πολύ καλά» ότι και οι προγραμματιστές της FromSoftware θα ήθελαν το Bloodborne να καταφθάσει κάποια στιγμή στο PC.

Αν πω ότι το θέλω «θα μπω σε μπελάδες». Αλλά δεν είμαι αντίθετος… Προφανώς, ως ένας από τους δημιουργούς του Bloodborne, θα ήθελα να δω να το απολαμβάνουν περισσότεροι παίκτες. Ειδικά τώρα που το παιχνίδι ενηλικιώνεται.

Είναι από εκείνα τα παιχνίδια που «χάνεται» σε παλιότερο hardware. Νομίζω ότι θα ήταν ωραίο να μπορούν να το ζήσουν και να το ξαναζήσουν περισσότεροι παίκτες. Οπότε, όχι, δεν είμαι κάθετος.

Παρόλο που οι παραπάνω δηλώσεις δεν επιβεβαιώνουν τίποτα, φαίνεται ότι και ο ίδιος ο Miyazaki, αλλά και οι developers της FromSoftware θα ήθελαν να το δουν σε άλλες πλατφόρμες, όπως είναι το PC, έτσι ώστε να το απολαύσουν περισσότεροι παίκτες.

Ωστόσο, να σας υπενθυμίσουμε ότι αυτό δεν είναι στο χέρι -μόνο- του στούντιο, καθώς η FromSoftware δεν έχει τα δικαιώματα του IP, καθώς ανήκει στην Sony.

Υπόθεση Bloodborne PS5 remake: Ο Miyazaki απαντά επιτέλους στα “θέλω“ των fans

Το Bloodborne κυκλοφόρησε το 2015 για το PlayStation 4 και οι fans του παιχνιδιού περιμένουν εδώ και χρόνια μία ανακοίνωση που είτε θα αφορά τη συνέχεια, είτε κάποιο remaster για το PS5, είτε για μία κυκλοφορία στο PC. Να σας υπενθυμίσουμε ότι η τελευταία δουλειά της FromSoftware ήταν το Elden Ring, το οποίο εκτός από πολύ καλές κριτικές, τα πήγε περίφημα και σε πωλήσεις. Σε μερικές ημέρες θα κυκλοφορήσει και το expansion του τίτλου με τίτλο Elden Ring: Shadow of the Erdtree.