Μεγάλες αλλαγές στο ELDEN RING εν όψει του expansion – Ανακοινώθηκε το νέο δωρεάν update

Προετοιμάζει το έδαφος η FromSoftware
14 Ιουνίου 2024 21:46
Μεγάλες αλλαγές στο ELDEN RING εν όψει του expansion – Ανακοινώθηκε το νέο δωρεάν update

Σε λίγες ημέρες από τώρα αναμένεται να κυκλοφορήσει το άκρως αναμενόμενο Shadow of the Erdtree πακέτο επέκτασης του ELDEN RING. Πέρα από το νέο επι πληρωμή περιεχόμενο όμως, το παιχνίδι θα εμπλουτιστεί σύντομα και με νέα δωρεάν χαρακτηριστικά για όλους τους παίκτες, μέσα από update.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η FromSoftware ανακοίνωσε μόλις πως μια ενημέρωση για το βασικό παιχνίδι και το day one patch του Shadow of the Erdtree θα κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα στις 20 Ιουνίου. Παράλληλα, την ίδια ημέρα έχει προγραμματιστεί και μια συντήρηση για τους servers.

Η εν λόγω ενημέρωση θα φέρει αρκετά νέα χαρακτηριστικά, αλλαγές και βελτιώσεις και η ομάδα ανάπτυξης ανακοίνωσε ήδη μερικές από τις προσθήκες που μπορούμε να περιμένουμε. Αναλυτικότερα, σημαντικές βελτιώσεις θα γίνουν στο inventory. Πλέον, όλα τα νέα αντικείμενα θα μαρκάρονται με θαυμαστικό, ενώ θα υπάρχει και μια νέα καρτέλα που θα περιλαμβάνει αποκλειστικά αντικείμενα που αποκτήθηκαν πρόσφατα.

Συνεχίζοντας, και ο τρόπος λειτουργίας των summoning pools έχει βελτιωθεί. Εντός του χάρτη θα υπάρχει πλέον ένα νέο Map Functions μενού, από το οποίο οι παίκτες θα μπορούν να ενεργοποιήσουν ή να απενεργοποιήσουν summoning pools. Τέλος, το update θα προσθέσει και πέντε νέες κομμώσεις για τους χαρακτήρες.

Το  Elden Ring: Shadow of the Erdtree αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου στα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι θα μπορεί να αγοραστεί ως DLC πακέτο για τους παίκτες που έχουν ήδη στην κατοχή τους τον αρχικό τίτλο. Η τιμή του θα ανέρχεται σε €39.99. Παράλληλα θα υπάρξουν και άλλες εκδόσεις, όπως η Collector’s Edition με μια εντυπωσιακή φιγούρα και άλλα καλούδια, αλλά και η Elden Ring: Shadow of the Erdtree Edition, η οποία θα περιλαμβάνει το DLC πακέτο και το αρχικό παιχνίδι σε ένα ενιαίο retail πακέτο για τα PS5 και Xbox Series X. H έκδοση αυτή θα κοστίζει €79.99.