Δείτε αυτό το βίντεο πριν παίξετε το ELDEN RING: Shadow of the Erdtree!

Το επίσημο recap προετοιμάζει το έδαφος
13 Ιουνίου 2024 14:20
Δείτε αυτό το βίντεο πριν παίξετε το ELDEN RING: Shadow of the Erdtree!

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για το άκρως αναμενόμενο ELDEN RING: Shadow of the Erdtree, το οποίο καταφθάνει την επόμενη εβδομάδα. Θέλοντας να προετοιμάσει το έδαφος λοιπόν, η Bandai Namco και η FromSoftware έδωσαν τώρα στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο ειδικό βίντεο που πρέπει να δείτε!

Συγκεκριμένα, το βίντεο έχει τίτλο ‘The Journey So Far’ και κάνει ακριβώς αυτό που υπόσχεται. Δηλαδή, μέσα σε περίπου τέσσερα λεπτά συνοψίζει τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στον σκοτεινό κόσμο του παιχνιδιού πριν από αυτά του Shadow of the Erdtree.

Με οδηγό την Empyrean Miquella, στο μεγάλο πακέτο επέκτασης οι παίκτες καλούνται στη Γη της Σκιάς, ένα μέρος που καλύπτεται από το Erdtree και όπου η θεά Marika πάτησε για πρώτη φορά το πόδι της. Σε αυτούς τους παράξενους νέους τόπους, οι παίκτες θα ανακαλύψουν τα σκοτεινά μυστικά του κόσμου, συναντώντας και άλλους που ακολουθούν τα βήματα της Miquella και τα απώτερα κίνητρά της.

Το Elden Ring: Shadow of the Erdtree αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου στα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι θα μπορεί να αγοραστεί ως DLC πακέτο για τους παίκτες που έχουν ήδη στην κατοχή τους τον αρχικό τίτλο. Η τιμή του θα ανέρχεται σε €39.99. Παράλληλα θα υπάρξουν και άλλες εκδόσεις, όπως η Collector’s Edition με μια εντυπωσιακή φιγούρα και άλλα καλούδια, αλλά και η Elden Ring: Shadow of the Erdtree Edition, η οποία θα περιλαμβάνει το DLC πακέτο και το αρχικό παιχνίδι σε ένα ενιαίο retail πακέτο για τα PS5 και Xbox Series X. H έκδοση αυτή θα κοστίζει €79.99.