Elden Ring: Ο Hidetaka Miyazaki δεν έχει δημιουργήσει ακόμα το ιδανικό RPG σύμφωνα με τον ίδιο

Αλλά είναι σε καλό δρόμο όπως αναφέρει
17 Ιουνίου 2024 13:16
Elden Ring: Ο Hidetaka Miyazaki δεν έχει δημιουργήσει ακόμα το ιδανικό RPG σύμφωνα με τον ίδιο

Ο Hidetaka Miyazaki της FromSoftware που είναι ευρέως γνωστός μέσα από τα Soulslike παιχνίδια (Demon's Souls, Dark Souls κ.α.), δήλωσε σε μία πρόσφατη συνέντευξή του ότι ακόμα δεν έχει δημιουργήσει το ιδανικό fantasy RPG παιχνίδι για εκείνον. Παρόλο που το Elden Ring θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι από τις καλύτερες δουλειές του, φαίνεται ότι ο δημιουργός είναι ακόμα «στη διαδικασία δημιουργίας του απόλυτου RPG».

Ο Miyazaki έδωσε μια συνέντευξη στο PC Gamer ελέω του Shadow of the Erdtree expansion του Elden Ring και μεταξύ άλλων συζήτησε για την επιρροή που έχουν τα επιτραπέζια παιχνίδια στις δουλειές του.

Μπορείς να πεις ότι η προσπάθεια να συλλάβω τον ενθουσιασμό των παλιών επιτραπέζιων παιχνιδιών, αλλά και των βιβλίων ήταν μια πτυχή της δημιουργίας του Elden Ring. Αλλά νομίζω ότι είναι η προσωπική μου προτίμηση όσον αφορά τα RPG και στην εξερεύνηση φανταστικών κόσμων, οπότε μπορεί να δείτε κάποιες από τις προσωπικές μου ιδιοσυγκρασίες να μπαίνουν στο παιχνίδι. Είμαι ακόμα στα διαδικασία στο να φτιάξω το ιδανικό RPG φαντασίας για εμένα. Παρόλο που αυτό δεν είναι το Elden Ring, είναι πολύ κοντά…πλησιάζει…

Όπως αναφέρει το Eurogamer, τα Souls παιχνίδια έδιναν περισσότερες επιλογές στους παίκτες με κάθε νέα κυκλοφορία, ενώ με το Elden Ring είδαμε να εξελίσσεται η FromSoftware και το "genre" σε έναν μεγάλο ανοιχτό κόσμο. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι το επόμενο παιχνίδι του Miyazaki και της FromSoftware θα κάνει ένα ακόμη βήμα παραπέρα και θα εξελίσσει περισσότερο αυτή τη συνταγή.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε τι ετοιμάζει η FromSoftware από εδώ και πέρα, αλλά στην ίδια συνέντευξη με το PC Gamer, ο δημιουργός παραδέχτηκε ότι να φτιάξει από εδώ και πέρα ένα τόσο μεγάλο και φιλόδοξο παιχνίδι όσο το Elden Ring, προφανώς και δε θα είναι εύκολο.

Κάθε φορά υπάρχουν πράγματα που πάνε καλά και άλλα πράγματα που δεν πάνε και τόσο καλά. Λαμβάνοντας υπόψιν αυτά τα κομμάτια που δεν πήγαν καλά με το Elden Ring και ενσωματώνοντάς τα και βελτιώνοντάς τα σε έναν μελλοντικό τίτλο, είναι κάτι που με ενθουσιάζει.

Η Bandai Namco δώρισε στον streamer Kai Cenat ένα υπερσπάνιο άγαλμα από το ELDEN RING

Όσον αφορά το Elden Ring: Shadow of the Erdtree, να σας υπενθυμίσουμε ότι θα μπορεί να αγοραστεί ως DLC πακέτο για τους παίκτες που έχουν ήδη στην κατοχή τους τον αρχικό τίτλο. Η τιμή του θα ανέρχεται σε €39.99. Παράλληλα θα υπάρξουν και άλλες εκδόσεις, όπως η Collector’s Edition με μια εντυπωσιακή φιγούρα και άλλα καλούδια, αλλά και η Elden Ring: Shadow of the Erdtree Edition, η οποία θα περιλαμβάνει το DLC πακέτο και το αρχικό παιχνίδι σε ένα ενιαίο retail πακέτο για τα PS5 και Xbox Series X. H έκδοση αυτή θα κοστίζει €79.99.

Το  Elden Ring: Shadow of the Erdtree αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου στα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.