Η Bandai Namco δώρισε στον streamer Kai Cenat ένα υπερσπάνιο άγαλμα από το ELDEN RING

Σε life-size διαστάσεις
16 Ιουνίου 2024 18:57
Η Bandai Namco δώρισε στον streamer Kai Cenat ένα υπερσπάνιο άγαλμα από το ELDEN RING

Πρόσφατα ο streamer Kai Cenat έγινε viral για τον gaming μαραθώνιό του, κατά τον οποίο τερμάτισε το ELDEN RING. Συγκεκριμένα, ο Kai ξεκίνησε ένα φιλόδοξο εγχείρημα μέσα στο Μάιο. Θα τερμάτιζε το ELDEN RING ή αλλιώς δεν θα έκλεινε το steam του.

Κάπως έτσι, έμεινε online 166 ώρες, με εκατοντάδες χιλιάδες θεατές να συντονίζονται για να παρακολουθήσουν τον άθλο. Η προσπάθειά του, που κράτησε σχεδόν μια εβδομάδα, εκτιμήθηκε και από την publishing εταιρία του παιχνιδιού, Bandai Namco, η οποία αποφάσισε να του κάνει ένα μοναδικό και υπερσπάνιο δώρο.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, του δώρισε ένα άγαλμα της Malenia, Blade of Miquella. Πρόκειται για το θρυλικό προαιρετικό boss που βασάνισε όσο λίγα στην souls κοινότητα, γεννώντας μεταξύ άλλων και τον θρύλο του ‘Let Me Solo Her’. Η Malenia βασάνισε αναμενόμενα και τον Kai, ο οποίος χρειάστηκε πολλές προσπάθειες για να την νικήσει. Πλέον ο Kai θα έχει να θυμάται το stream του και την Malenia χάρη στο αγαλματίδιο, το οποίο έχει life-size μέγεθος και είναι μεγαλύτερο από τον ίδιο!

Βέβαια, όπως έσπευσαν να επισημάνουν πολλοί lore fans, η Malenia θεωρητικά έχει ύψος περίπου 2.5 μέτρα στο σύμπαν του ELDEN RING, οπότε το άγαλμα δεν είναι 1:1 διαστάσεων, αφού σε αυτή την περίπτωση μάλλον δε θα χωρούσε στο δωμάτιο του Kai.

Το  Elden Ring: Shadow of the Erdtree αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου στα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι θα μπορεί να αγοραστεί ως DLC πακέτο για τους παίκτες που έχουν ήδη στην κατοχή τους τον αρχικό τίτλο. Η τιμή του θα ανέρχεται σε €39.99. Παράλληλα θα υπάρξουν και άλλες εκδόσεις, όπως η Collector’s Edition με μια εντυπωσιακή φιγούρα και άλλα καλούδια, αλλά και η Elden Ring: Shadow of the Erdtree Edition, η οποία θα περιλαμβάνει το DLC πακέτο και το αρχικό παιχνίδι σε ένα ενιαίο retail πακέτο για τα PS5 και Xbox Series X. H έκδοση αυτή θα κοστίζει €79.99.