Elden Ring: Το μήνυμα της FromSoftware για όσους ξεκινήσουν το Shadow of the Erdtree expansion

Προσοχή στα spoilers!
17 Ιουνίου 2024 14:23
Elden Ring: Το μήνυμα της FromSoftware για όσους ξεκινήσουν το Shadow of the Erdtree expansion

Το πολυπόθητο Shadow of the Erdtree expansion του Elden Ring πρόκειται να κυκλοφορήσει αυτή την Παρασκευή και η FromSoftware είπε να μοιραστεί ένα σημαντικό μήνυμα με τους fans λίγο πριν τη διαθεσιμότητα αυτού του πακέτου επέκτασης.

Μέσα από τα επίσημα social media του παιχνιδιού, η εταιρία δημοσίευσε ένα σημαντικό μήνυμα ζητώντας από τους fans να είναι προσεκτικοί με αυτά που αναρτούν από το expansion, έτσι ώστε να αποφύγουν τυχόν spoilers. Φαίνεται ότι διάφορα spoilers και βίντεο κυκλοφορούν εδώ και λίγες ώρες στο ίντερνετ όπως η ομάδα ανάπτυξης είπε και επίσημα να προσέχετε.

Να σας υπενθυμίσουμε, επίσης, ότι πρόσφατα γνωστό ότι το 60% των παικτών του Elden Ring στο Steam δεν είναι ακόμη έτοιμοι για να μπορούν να παίξουν το Shadow of the Erdtree expansion. Για να έχουν πρόσβαση στο πακέτο επέκτασης, θα πρέπει να έχουν τελειώσει με δύο συγκεκριμένα bosses του αρχικού παιχνιδιού και οι περισσότεροι δεν το έχουν κάνει ακόμα. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ.

Ακολουθεί το μήνυμα της FromSoftware:

Καλησπέρα σας, Tarnished. Με την κυκλοφορία του expansion του Elden Ring ονόματι Shadow of the Erdtree, σας παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί με τα spoilers για όσους θέλουν να μπουν στο “Realm of Shadow” χωρίς τίποτα άλλο εκτός από την αποφασιστικότητά τους και το μυαλό τους καθαρό. Ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας…

Το Elden Ring είναι το πιο επιτυχημένο μεμονωμένο παιχνίδι της FromSoftware, καθώς πρόσφατα έγινε γνωστό από την Bandai Namco ότι ξεπέρασε τις 25 εκατομμύρια πωλήσεις από την ημέρα που κυκλοφόρησε. Παρόλο που έχει περάσει καιρός από τη διαθεσιμότητά του, ο τίτλος βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο, καθώς οι παίκτες μπαίνουν και πάλι στον κόσμο του The Lands Between ελέω της άφιξης του Expansion.

Ο Hidetaka Miyazaki δεν έχει δημιουργήσει ακόμα το ιδανικό RPG σύμφωνα με τον ίδιο

Όσον αφορά το Elden Ring: Shadow of the Erdtree, να σας υπενθυμίσουμε ότι θα μπορεί να αγοραστεί ως DLC πακέτο για τους παίκτες που έχουν ήδη στην κατοχή τους τον αρχικό τίτλο. Η τιμή του θα ανέρχεται σε €39.99. Παράλληλα θα υπάρξουν και άλλες εκδόσεις, όπως η Collector’s Edition με μια εντυπωσιακή φιγούρα και άλλα καλούδια, αλλά και η Elden Ring: Shadow of the Erdtree Edition, η οποία θα περιλαμβάνει το DLC πακέτο και το αρχικό παιχνίδι σε ένα ενιαίο retail πακέτο για τα PS5 και Xbox Series X. H έκδοση αυτή θα κοστίζει €79.99.

Το Elden Ring: Shadow of the Erdtree αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου στα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.