Το μήνυμα της CD Projekt των Witcher για το ELDEN RING: Shadow of the Erdtree

Το οποίο ξεπέρασε το άκρως επιτυχημένο δικό της expansion
21 Ιουνίου 2024 19:55
Το μήνυμα της CD Projekt των Witcher για το ELDEN RING: Shadow of the Erdtree

Όπως σας ενημερώσαμε, το πακέτο επέκταση του ELDEN RING, το Shadow of the Erdtree, κατάφερε να σπάσει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ, αφού έγινε το υψηλότερα βαθμολογημένο DLC στην ιστορία του gaming, στην πλατφόρμα Metacritic. Συγκεκριμένα, βάσει 59 αξιολογήσεων, το Elden Ring: Shadow of the Erdtree έχει 95/100. Αυτό σημαίνει πως κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ που μέχρι τώρα κρατούσε το Blood and Wine πακέτο επέκτασης του The Witcher 3: Wild Hunt, το οποίο στην ίδια πλατφόρμα έχει βαθμολογία 92/100.

H CD Projekt, η ομάδα ανάπτυξης που μας έχει χαρίσει τα εξαιρετικά Witcher παιχνίδια και πιο πρόσφατα το Cyberpunk 2077, αναγνώρισε πως η πρώτη θέση άλλαξε χέρια, δίνοντας συγχρόνως συγχαρητήρια στην FromSoftware. Μάλιστα, η πολωνική ομάδα ετοίμασε ένα ειδικό εικαστικό με τον Geralt να σκοτώνει τον Mohg, Lord of Blood, δηλαδή το boss του βασικού παιχνιδιού που είναι απαραίτητο να αντιμετωπίσουν οι παίκτες του ELDEN RING για να μπουν στην περιοχή του DLC.

Η σχετική ανάρτηση της CD Projekt αποκαλύπτει μάλιστα πως πολλοί developers της ανυπομονούσαν για την κυκλοφορία του Shadow of the Erdtree και ζήτησαν άδεια για να το απολαύσουν όπως του αξίζει.

Τα τελευταία 8 χρόνια, το The Witcher 3: Blood and Wine είχε την τιμή να είναι το expansion με τις καλύτερες κριτικές για role-playing παιχνίδι - αλλά το ELDEN RING πήρε αυτό το στέμμα για το φορέσει τώρα. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα της FromSoftware για την εξαιρετική δουλειά!

Το  Elden Ring: Shadow of the Erdtree έχει γίνει διαθέσιμο από σήμερα σε όλες τις πλατφόρμες όπου κυκλοφορεί και το βασικό παιχνίδι, δηλαδή στα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.

Με οδηγό την Empyrean Miquella, στο μεγάλο πακέτο επέκτασης οι παίκτες καλούνται στη Γη της Σκιάς, ένα μέρος που καλύπτεται από το Erdtree και όπου η θεά Marika πάτησε για πρώτη φορά το πόδι της. Σε αυτούς τους παράξενους νέους τόπους, οι παίκτες θα ανακαλύψουν τα σκοτεινά μυστικά του κόσμου, συναντώντας και άλλους που ακολουθούν τα βήματα της Miquella και τα απώτερα κίνητρά της.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι μπορεί να αγοραστεί ως DLC πακέτο για τους παίκτες που έχουν ήδη στην κατοχή τους τον αρχικό τίτλο. Η τιμή του ανέρχεται σε €39.99. Παράλληλα υπάρχουν και άλλες εκδόσεις, όπως η Collector’s Edition με μια εντυπωσιακή φιγούρα και άλλα καλούδια, αλλά και η Elden Ring: Shadow of the Erdtree Edition, η οποία περιλαμβάνει το DLC πακέτο και το αρχικό παιχνίδι σε ένα ενιαίο retail πακέτο για τα PS5 και Xbox Series X. H έκδοση αυτή κοστίζει €79.99.