Elden Ring: Οι παίκτες του Steam δεν είναι ακόμα έτοιμοι για το Shadow of the Erdtree και υπάρχει λόγος

“Friendly Reminder”
11 Ιουνίου 2024 18:12
Elden Ring: Οι παίκτες του Steam δεν είναι ακόμα έτοιμοι για το Shadow of the Erdtree και υπάρχει λόγος

Έγινε γνωστό ότι το 60% των παικτών του Elden Ring στο Steam δεν είναι ακόμη έτοιμοι για να μπορούν να παίξουν το Shadow of the Erdtree expansion, το οποίο θα κυκλοφορήσει αυτό το μήνα. Για να έχουν πρόσβαση στο πακέτο επέκτασης, θα πρέπει να έχουν τελειώσει με δύο συγκεκριμένα bosses του αρχικού παιχνιδιού και οι περισσότεροι δεν το έχουν κάνει ακόμα.

Πιο συγκεκριμένα, η FromSoftware είχε δηλώσει παλιότερα ότι για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Shadow of the Erdtree θα πρέπει να έχει σκοτώσει δύο bosses, με το ένα από τα δύο να είναι αρκετά δύσκολο. Το πρώτο είναι ο Starscourge Radahn, όπου οι πολλοί σίγουρα θα θυμάστε από τη βασική ιστορία του παιχνιδιού, ενώ το δεύτερο και πιο δύσκολο boss fight είναι ο Mohg, Lord of Blood.

Φαίνεται ότι οι παίκτες του Steam δεν έχουν ακόμη τελειώσει με τον Mohg και έτσι δε θα έχουν πρόσβαση στο νέο περιεχόμενο που ετοίμασε η FromSoftware. Τα στατιστικά έρχονται μέσα από τον χρήστη του Χ με το όνομα Cohh Carnage, ο οποίος αναφέρει ότι μόλις των 37.8% των παικτών του Steam έχουν νικήσει τον Mohg, Lord of Blood.

Υπάρχει ένα achievement στο Steam για να νικήσετε τον Mohg. Το οποίο οι προγραμματιστές του Elden Ring είχαν δηλώσει παλιότερα ότι θα χρειαστεί να το κάνετε για να παίξετε το DLC. Μόνο το 37.8% των παικτών του Steam το έχουν. Αυτό σημαίνει ότι το 62.2% των παικτών δε θα μπορούν να παίξουν το DLC.

Φυσικά, αυτό το “tweet” έγινε viral και η Bandai Namco βρήκε αφορμή να απαντήσει λέγοντας για ακόμη μια φορά τα εξής: Φιλικό reminder για όλους όσους ανυπομονούν για το Elden Ring: Shadow of the Erdtree. Έχετε λιγότερο από δύο εβδομάδες για να προετοιμαστείτε.

Το Shadow of the Erdtree θα μπορεί να αγοραστεί ως DLC πακέτο για τους παίκτες που έχουν ήδη στην κατοχή τους τον αρχικό τίτλο. Η τιμή του θα ανέρχεται σε €39.99. Παράλληλα θα υπάρξουν και άλλες εκδόσεις, όπως είμαι Collector’s Edition με φιγούρα και άλλα καλούδια, αλλά και η Elden Ring: Shadow of the Erdtree Edition, η οποία θα περιλαμβάνει το DLC πακέτο και το αρχικό παιχνίδι σε ένα ενιαίο retail πακέτο για τα PS5 και Xbox Series X. H έκδοση αυτή θα κοστίζει €79.99.

Όπως είχε δηλώσει παλιότερα η FromSoftware, το Elden Ring: Shadow of the Erdtree λαμβάνει χώρα σε μία νέα γη και έναν ολοκαίνουργιο χάρτη που είναι ξεχωριστός από το Lands Between. Είναι μια νέα γη που επισκιάζεται από μία σκιά του Erdtree, ενώ θα ταξιδεύετε σε αυτό το μέρος σαν κάτι τελείως ξεχωριστό.

Το Elden Ring: Shadow of the Erdtree αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου στα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S και PC. Εσείς έχετε κερδίσει και τα δύο bosses στο Elden Ring; Πείτε μας στα σχόλια!