Τεράστιο επίτευγμα για το ELDEN RING λίγο πριν την κυκλοφορία του Shadow of the Erdtree

Νέο ορόσημο πωλήσεων
12 Ιουνίου 2024 17:33
Τεράστιο επίτευγμα για το ELDEN RING λίγο πριν την κυκλοφορία του Shadow of the Erdtree

Ενώ η gaming κοινότητα μετρά αντίστροφα για την κυκλοφορία του Shadow of the Erdtree που θα έρθει σύντομα να εμπλουτίσει την αριστουργηματική εμπειρία της FromSoftware, η Bandai Namco προέβη μόλις σε μια εντυπωσιακή ανακοίνωση για το βασικό παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, το ELDEN RING μόλις έφτασε ένα νέο τεράστιο ορόσημο. Από τη στιγμή που πρωτοκυκλοφόρησε το Φεβρουάριο του 2022 μέχρι και τώρα, δηλαδή τον Ιούνιο του 2024, το παιχνίδι έχει πουλήσει περισσότερα από 25 εκατομμύρια αντίτυπα. Αυτό σημαίνει πως ο λατρεμένος τίτλος συγκαταλέγεται μέσα στα πιο επιτυχημένα παιχνίδια όλων των εποχών, φτάνοντας τις πωλήσεις του Grand Theft Auto IV και του Cyberpunk 2077.

Η ανακοίνωση έγινε μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς του ELDEN RING στα social media και αναφέρει:

Έχουμε διανύσει πολύ δρόμο μαζί.

Είμαστε πάντα ευγνώμονες για το πάθος και την υποστήριξή σας.

Κατά πάσα πιθανότητα, αυτό δεν θα είναι το τελευταίο ορόσημο που θα καταφέρει το ELDEN RING, αφού το επερχόμενο expansion σίγουρα θα δώσει μια γερή τονωτική ένεση στις πωλήσεις του. Το Elden Ring: Shadow of the Erdtree αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου στα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το Shadow of the Erdtree θα μπορεί να αγοραστεί ως DLC πακέτο για τους παίκτες που έχουν ήδη στην κατοχή τους τον αρχικό τίτλο. Η τιμή του θα ανέρχεται σε €39.99. Παράλληλα θα υπάρξουν και άλλες εκδόσεις, όπως η Collector’s Edition με μια εντυπωσιακή φιγούρα και άλλα καλούδια, αλλά και η Elden Ring: Shadow of the Erdtree Edition, η οποία θα περιλαμβάνει το DLC πακέτο και το αρχικό παιχνίδι σε ένα ενιαίο retail πακέτο για τα PS5 και Xbox Series X. H έκδοση αυτή θα κοστίζει €79.99.