Τα βρήκατε σκούρα στο ELDEN RING Shadow of the Erdtree; - Αυτή είναι η λύση!

Και κρύβεται στην ευγενική…μπηχτή της Bandai Namco
24 Ιουνίου 2024 19:13
Τα βρήκατε σκούρα στο ELDEN RING Shadow of the Erdtree; - Αυτή είναι η λύση!

Έχουν περάσει μερικά εικοσιτετράωρα από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το Shadow of the Erdtree, το τεράστιο πακέτο επέκτασης του ELDEN RING και πρώτο θέμα στα social media και στα forums έχει γίνει ξανά η δυσκολία του παιχνιδιού. Για την ακρίβεια, το Shadow of the Erdtree είναι τόσο δύσκολο που πολλοί έσπευσαν να το βαθμολογήσουν αρνητικά, φτάνοντας τις κριτικές στο Steam στο ‘Mixed’, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Το δικό της λιθαράκι σε αυτή τη συζήτηση ήρθε να προσθέσει τώρα η εκδότρια εταιρία που είναι υπεύθυνη για τη διανομή του παιχνιδιού. Όχι, η Bandai Namco δεν έγραψε απλά "git gud", αλλά αντιθέτως την πιο ευγενική…μπηχτή που θα μπορούσε να γράψει, όπως την χαρακτήρισαν διάφοροι σχολιαστές στα social media.

Αναλυτικότερα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο X τόνισε:

Αυτή είναι μια πρόταση να κάνετε level up το Scadutree Blessing σας.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το Scadutree Blessing δίνει στους παίκτες τόσο περισσότερο damage όσο και damage negation, αποκλειστικά για περιοχές και τους εχθρούς του DLC. Θεωρείται ευρέως από την κοινότητα ως η λύση για την ακραία δυσκολία.

Πόσο βοηθά; Κάθε Scadutree Blessing δίνει 4% damage και 2% negation. Αυτό σημαίνει πως στο +20, ο χαρακτήρας κάνει 1.8Χ περισσότερο damage και λαμβάνει 0.6Χ damage. Δηλαδή, προκαλεί σχεδόν διπλάσιο και λαμβάνει το μισό!

Με απλά λόγια, όπως προτείνει και η Bandai Namco, το Scadutree Blessing είναι η λύση για όσους τα βρήκαν σκούρα με την ακραία δυσκολία του DLC!

 Το  Elden Ring: Shadow of the Erdtree έχει γίνει πλέον διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες όπου κυκλοφορεί και το βασικό παιχνίδι, δηλαδή στα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.

Με οδηγό την Empyrean Miquella, στο μεγάλο πακέτο επέκτασης οι παίκτες καλούνται στη Γη της Σκιάς, ένα μέρος που καλύπτεται από το Erdtree και όπου η θεά Marika πάτησε για πρώτη φορά το πόδι της. Σε αυτούς τους παράξενους νέους τόπους, οι παίκτες θα ανακαλύψουν τα σκοτεινά μυστικά του κόσμου, συναντώντας και άλλους που ακολουθούν τα βήματα της Miquella και τα απώτερα κίνητρά της.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι μπορεί να αγοραστεί ως DLC πακέτο για τους παίκτες που έχουν ήδη στην κατοχή τους τον αρχικό τίτλο. Η τιμή του ανέρχεται σε €39.99. Παράλληλα υπάρχουν και άλλες εκδόσεις, όπως η Collector’s Edition με μια εντυπωσιακή φιγούρα και άλλα καλούδια, αλλά και η Elden Ring: Shadow of the Erdtree Edition, η οποία περιλαμβάνει το DLC πακέτο και το αρχικό παιχνίδι σε ένα ενιαίο retail πακέτο για τα PS5 και Xbox Series X. H έκδοση αυτή κοστίζει €79.99.

Τέλος, το Elden Ring: Shadow of the Erdtree είναι σύμφωνα με την πλατφόρμα Metacritic, το υψηλότερα βαθμολογημένο DLC όλων των εποχών, ξεπερνώντας το Blood and Wine του The Witcher 3.