Θα σταματήσει η Microsoft τις Xbox κονσόλες; - Νέες εξελίξεις

Πληροφορίες για τα όσα συμβαίνουν πίσω από τα παρασκήνια
10 Φεβρουαρίου 2024 22:05
Θα σταματήσει η Microsoft τις Xbox κονσόλες; - Νέες εξελίξεις

Μέσα στις τελευταίες εβδομάδες οι φήμες για το μέλλον του Xbox οργιάζουν. Ειδικότερα, ρεπορτάζ από εξαιρετικά αξιόπιστες πηγές επισημαίνουν πως η Microsoft θα σταματήσει τις αποκλειστικές κυκλοφορίες για τις Xbox κονσόλες, ακολουθώντας μια νέα multiplatform προσέγγιση. Το θέμα πήρε τέτοιες διαστάσεις που μερικοί κατέφυγαν μέχρι και σε απειλές και υβριστικά σχόλια προς στελέχη της Microsoft. Παράλληλα, ο επικεφαλής του Microsoft Gaming τμήματος, Phil Spencer, προέβη σε δηλώσεις πως η εταιρία σύντομα θα διεξάγει ένα ειδικό "business update event" στο οποίο θα μάθουμε το "μέλλον του Xbox".

Όπως φαίνεται, οι εξελίξεις πίσω από τα παρασκήνια είναι ραγδαίες, αφού τώρα έγινε γνωστό πως η Microsoft πραγματοποίησε ένα εσωτερικό townhall αυτή την εβδομάδα, για να ενημερώσει όλους τους υπαλλήλους του Xbox για την τροχιά που πρόκειται να ακολουθήσει μελλοντικά. Στο πλαίσιο αυτό, όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος Shannon Liao, ο Phil Spencer ξεκαθάρισε στο προσωπικό του Xbox πως η Microsoft δεν πρόκειται να σταματήσει να φτιάχνει κονσόλες.

Οι οικιακές gaming κονσόλες θα συνεχίσουν να είναι μέρος της στρατηγικής της Microsoft, η οποία σύμφωνα με τον Spencer θα περιλαμβάνει «πολλαπλών ειδών συσκευές».

Φυσικά, μένει να δούμε τι ακριβώς εννοεί η Microsoft μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Για οτιδήποτε νεότερο μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.