ΦΗΜΗ: Μάθαμε πότε θα αποκαλυφθεί το Gears 6

Ένας από τους πιο αξιόπιστους ρεπόρτερ δίνει τις πρώτες πληροφορίες
04 Απριλίου 2024 19:45
ΦΗΜΗ: Μάθαμε πότε θα αποκαλυφθεί το Gears 6

Έχουν περάσει 5 ολόκληρα χρόνια από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το Gears 5. Από τότε η The Coalition τηρεί "σιγή ιχθύος" με την κοινότητα να ανυπομονεί να μάθει τι ετοιμάζει το καναδικό στούντιο υπεύθυνο για ολόκληρο το franchise. 

Τώρα, η στιγμή φαίνεται πως επιτέλους πλησιάζει. Περνώντας σε λεπτομέρειες τις πρώτες πληροφορίες για τα σχέδια της Coalition έφερε στο φως ο αξιόπιστος ρεπόρτερ Jeff Grubb. Ο Grubb ήταν καλεσμένος στο πρόσφατο επεισόδιο του Kinda Funny XCast και εκεί αποκάλυψε πότε θα δούμε το Gears 6

Οι fans δε θα χρειαστεί να περιμένουν και πολύ αφού αν οι πληροφορίες του Grubb ευσταθούν, η The Coalition σκοπεύει να δώσει ένα πρώτο teaser του Gears 6 τον ερχόμενο Ιούνιο. Αναλυτικότερα, το θέμα προέκυψε στην συζήτηση όταν ο παρουσιαστής του podcast Parris Lilly ανέφερε: "Όταν έδειξαν το trailer του Marvel 1943 στην Unreal Engine 5 κατά τη διάρκεια της GDC, έγραψα αστειευόμενος στο Twitter "φανταστείτε πώς θα ήταν το Gears 6 σε Unreal 5;... Επειδή φαινόταν τόσο καλό."

"Και τότε κάποιος από την The Coalition έκανε ένα αινιγματικό μικρό subtweet κάτω από το δικό μου, το οποίο μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Οπότε η θεωρία συνωμοσίας μου είναι ότι θα κάνουν tease φέτος, και στη συνέχεια είναι πιθανό να βγει ως launch παιχνίδι για την επόμενη γενιά. Αυτό μου φαίνεται να βγάζει νόημα".

Απαντώντας στον Paris, ο Grubb είπε τα εξής: "Έχω ακούσει κάποια πράγματα που μπορεί να συμβούν με το Gears 6 αυτό το καλοκαίρι, οπότε νομίζω ότι αυτό το tease μου ακούγεται περίπου σωστό, Parris. Αυτό φαίνεται να είναι αυτό που μπορούμε να περιμένουμε". Το σχετικό απόσπασμα της συζήτησης μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω: 

Φυσικά, ακόμη η φήμη αυτή δε μπορούμε να γνωρίζουμε αν ισχύει, αλλά για όλες τις σχετικές ανακοινώσεις του Xbox και τις σημαντικές εξελίξεις που θα μεσολαβήσουν μέχρι το μεγάλο σόου της Microsoft, μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.