Έχουμε ημερομηνία για τη next-gen αναβάθμιση του Fallout 4!

Προ των πυλών οι πολυαναμενόμενες ενημερώσεις για τα PS5 και Xbox Series X|S
12 Απριλίου 2024 23:46
Έχουμε ημερομηνία για τη next-gen αναβάθμιση του Fallout 4!

Το Fallout 4 κυκλοφόρησε αρχικά το 2015, αλλά ακόμη και σήμερα απασχολεί καθημερινά μια μεγάλη και δραστήρια κοινότητα παικτών, ειδικά χάρη στην modding σκηνή. Τώρα, η στιγμή που περιμέναν ιδίως οι κάτοχοι PS5, Xbox Series X και Xbox Series S κονσολών επιτέλους φτάνει.

Πιστή στην υπόσχεσή της, η Bethesda ανακοίνωσε πότε θα κυκλοφορήσει η next-gen αναβάθμιση του παιχνιδιού, η οποία αφορά και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Συγκεκριμένα, οι παίκτες στις προαναφερθέντες πλατφόρμες θα μπορούν να απολαύσουν το παιχνίδι με αναβαθμισμένο τεχνικό τομέα στις 25 Απριλίου.

Η δωρεάν ενημέρωση θα προσθέσει Performance και Quality modes ειδικά για τα PS5, Xbox Series X και Xbox Series S, τα οποία θα έχουν μεγαλύτερες αναλύσεις και απόδοση έως 60FPS. Παράλληλα, η Bethesda έχει διορθώσει πολλά bugs και έχει κάνει την εμπειρία πιο σταθερή. Αυτές οι βελτιώσεις σταθερότητας και τα bug fixes θα έρθουν μέσα από μια δωρεάν ενημέρωση και στα PS4 και Xbox One.

Όσον αφορά τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, η Bethesda πρόσθεσε επιτέλους native υποστήριξη για ultrawide οθόνες! Παράλληλα, διόρθωσε πολλά θέματα του Creation Kit και προέβη σε ενημερώσεις για διάφορα quests. Φυσικά, δε λείπουν και οι βελτιώσεις σταθερότητας και τα bug fixes.

Τέλος, μαζί με την εν λόγω ενημέρωση η Bethesda θα προσθέσει στο παιχνίδι και νέα όπλα και skins, ως δωρεάν Creation Club αντικείμενα. Περισσότερα σχετικά με όλο αυτό το περιεχόμενο μπορείτε να διαβάσετε μέσα από το link που περιλαμβάνει στο παρακάτω X post.