Παιχνίδι των PS5 και PC έρχεται μάλλον στο Xbox

Είχε κυκλοφορήσει το 2021
20 Απριλίου 2024 13:38
Παιχνίδι των PS5 και PC έρχεται μάλλον στο Xbox

Ένα ακόμη γνωστό παιχνίδι και αποκλειστικό μέχρι τώρα (όσον αφορά τις κονσόλες) του PlayStation μάλλον θα κυκλοφορήσει και στα Xbox Series X|S. Ο λόγος γίνεται για το ιδιαίτερο Kena: Bridge of Spirits, το οποίο είχε γίνει διαθέσιμο τον Σεπτέμβριο του 2021 για τις κονσόλες της Sony, αλλά και για το PC μέσα από το Epic Games Store.

Πιο συγκεκριμένα, το ηλικιακό site ταξινόμησης παιχνιδιών στην Αμερική (Entertainment Software Rating Board – ESRB) μόλις βαθμολόγησε ένα παιχνίδι με το όνομα Kena: Bridge of Spirits - Deluxe Edition για τις πλατφόρμες Xbox Series X και Xbox Series S.

Φυσικά, η καταχώρηση αυτή του ESRB άναψε φωτιές στην κοινότητα καθώς μέχρι και σήμερα δε γνωρίζαμε αν όντως θα καταφθάσει στα Xbox ή όχι, παρόλο που ξέραμε πως πρόκειται για μία “limited-time” αποκλειστικότητα του PS5.

Δείτε εικόνα από την καταχώρηση του ESRB:

Όταν ένα παιχνίδι περνάει από ηλικιακή ταξινόμηση, τότε φαίνεται ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην κυκλοφορία του, οπότε κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε επίσημες ανακοινώσεις από την Ember Lab, την ομάδα ανάπτυξης του Kena πολύ σύντομα. Για την ιστορία, μία πιο νέα έκδοση του Kena: Bridge of Spirits είχε κυκλοφορήσει το 2022 στο Steam που έφερνε μαζί του νέο περιεχόμενο, αλλά και το New Game+.

Το αν θα ανακοινωθεί σύντομα ότι ο τίτλος θα καταφθάσει και στα Xbox θα το μάθουμε στο άμεσο μέλλον. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.