Το τελικό trailer του The Last of Us Part II Remastered είναι εδώ!

Με την Ellie και την Abby στο επίκεντρο της ιστορίας
18 Ιανουαρίου 2024 21:45
Το τελικό trailer του The Last of Us Part II Remastered είναι εδώ!

Το επίσημο κανάλι του PlayStation στο YouTube μόλις ανέβασε το launch (τελικό) trailer για το The Last of Us Part II Remastered. Ο επιτυχημένος survival τίτλος της Naughty Dog θα κυκλοφορήσει σε λίγες ώρες για το PlayStation 5 με καλύτερα γραφικά, ένα ολοκαίνουργιο roguelike mode και άλλα καλούδια.

Το PlayStation αναφέρει στην περιγραφή του για το Remastered τα εξής: Παίξτε το The Last of Us Part II, το οποίο έχει κερδίσει πάνω από 300 βραβεία, τώρα σε remastered για το PlayStation 5. Ζήστε την εμπειρία για πρώτη φορά ή ξαναζήστε την ιστορία της Ellie και της Abby με νέες λειτουργίες, όπως τη νέα εμπειρία επιβίωσης του No Return, με πλήρη ενσωμάτωση του ασύρματου χειριστηρίου DualSense, με βελτιώσεις στα γραφικά και πολλά άλλα.

Το βίντεο διαρκεί 1 λεπτό και 43 δευτερόλεπτα και θέλει μεταξύ άλλων να σας βάλει στον κόσμο του δεύτερου μέρους του franchise εστιάζοντας τόσο στην Ellie, όσο και στην Abby.

Όσον αφορά τον τεχνικό τομέα, το The Last of Us Part II Remastered θα υποστηρίζει 4K ανάλυση στο Fidelity Mode, 1440p upscaled σε 4K στο Performance Mode, καθώς και ένα mode με ξεκλείδωτο framerate για τις τηλεοράσεις που υποστηρίζουν την VRR τεχνολογία. Συνεχίζοντας, η ανάλυση των textures θα είναι βελτιωμένη, οι αποστάσεις των LODs μεγαλύτερες, ενώ οι σκιές θα είναι πιο ρεαλιστικές και τα animations πιο ομαλά με υψηλότερο sampling rate.

Εμείς παίξαμε την Remastered έκδοση του επιτυχημένου παιχνιδιού και ο Σάκης Καρπάς τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

Το Remaster του The Last of Us Part II είναι πράγματι μια αισθητά πλουσιότερη και βελτιωμένη έκδοση του αριστουργήματος της Naughty Dog, που κλείνει το μάτι κυρίως σε όσους δεν έχουν στο παρελθόν εμπειρία μαζί του. Εγώ, για να είμαι ειλικρινής, δεν ένιωσα σε καμία περίπτωση ότι χρειαζόμουν μία τέτοια κυκλοφορία. Ο τίτλος ήταν ήδη υπέροχος, υποστηριζόταν ήδη από το PS5 και η θέση του στην καρδιά μου παραμένει εκεί που ήταν.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη άποψή μας για το The Last of Us Part II Remastered πατώντας εδώ.

Το The Last of Us Part II Remastered θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 5 στις 19 Ιανουαρίου. Παρακολουθήστε το τελικό trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.