GTA 6: Επίσημο και το δεύτερο ρεκόρ όλων των εποχών!

Ένα ακόμη εντυπωσιακό επίτευγμα για τη Rockstar Games
04 Δεκεμβρίου 2023 14:30
GTA 6: Επίσημο και το δεύτερο ρεκόρ όλων των εποχών!

Όπως σας ενημερώσαμε, το hype για τη μεγάλη αποκάλυψη του GTA 6 έχει χτυπήσει πραγματικά κόκκινο, αφού η λιτή ανακοίνωση της Rockstar Games για την ημερομηνία προβολής του πρώτου trailer έσπασε την ίδια κιόλας μέρα ρεκόρ engagement.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η αποκάλυψη της ημερομηνίας του πρώτου trailer είχε γίνει γρήγορα η gaming ανάρτηση με τα περισσότερα likes όλων των εποχών στο X (πρώην Twitter). Το post μετράει πλέον πάνω από 1,9 εκατομμύρια likes, ενώ σε λιγότερες από 24 ώρες είχε περίπου 1,6 εκατομμύρια likes. Πότε κάποιο άλλο post από άλλη gaming εταιρία ή γενικότερα άλλη δημοσίευση σχετική με το χόμπι δεν έχει φτάσει αυτόν τον αστρονομικό αριθμό από likes στο X. Η δεύτερη και η τρίτη θέση με τα δημοφιλέστερα gaming posts όλων των εποχών στο X ανήκουν και πάλι στη Rockstar Games και το GTA 6.

Τώρα, όμως, το παιχνίδι κατάφερε τελικά και το δεύτερο ρεκόρ όλων των εποχών στα social media, όπως και περιμέναμε να συμβεί. Ειδικότερα, η αποκάλυψη της ημερομηνίας του πρώτου trailer είχε γίνει η gaming ανάρτηση με τα περισσότερα likes όλων των εποχών και στο Instagram. Το post μετράει πλέον πάνω από 5,7 εκατομμύρια likes, ενώ σε λιγότερες από 24 ώρες είχε περίπου 4,3 εκατομμύρια likes.

Η δεύτερη θέση στο Instagram ανήκει στη δημοσίευση για την αποκάλυψη του logo του PS5, η οποία έχει περίπου 5 εκατομμύρια likes αυτή τη στιγμή.

Είναι γεγονός, λοιπόν, το GTA 6 είναι κιόλας το παιχνίδι που έχει καταφέρει το υψηλότερο engagement όχι σε ένα, αλλά σε δύο διαφορικά social media!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rockstar Games (@rockstargames)