GTA 6 Trailer: Έσπασε και πάλι ρεκόρ η απόλυτα viral ανακοίνωση της ημερομηνίας!

Το hype έχει χτυπήσει κόκκινο
02 Δεκεμβρίου 2023 11:22
GTA 6 Trailer: Έσπασε και πάλι ρεκόρ η απόλυτα viral ανακοίνωση της ημερομηνίας!

Όπως φαίνεται, το GTA 6 είναι γραφτό να σπάσει όλα τα ρεκόρ, αφού ό,τι και αν κάνει η Rockstar Games προκαλεί φρενίτιδα στα social media. Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, στις αρχές του Νοεμβρίου, η Rockstar Games έσπασε τη σιωπή της, βάζοντας τέλος σε έναν έντονο κύκλο φημολογίας και εικασιών. Συγκεκριμένα, η ιστορική ομάδα ανάπτυξης ανακοίνωσε πως θα αποκαλύψει το πρώτο trailer για «το επόμενο Grand Theft Auto» στις αρχές του Δεκεμβρίου. Η ανάρτηση αυτή είχε καταφέρει γρήγορα να σπάσει ρεκόρ engagement στο X και στο Instagram, με 1,4 εκατομμύρια likes και 3 εκατομμύρια likes αντίστοιχα.

Τα νούμερα αυτά είχαν καταστήσει την ανάρτηση της Rockstar ως το δημοφιλέστερο gaming post όλων των εποχών στο X και το δεύτερο δημοφιλέστερο gaming post όλων εποχών στο Instagram. Τώρα, η ιστορία επαναλαμβάνεται για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, αφού η ανακοίνωση της συγκεκριμένης ημερομηνίας και ώρας που θα κάνει πρεμιέρα το ‘Trailer 1’ έσπασε ξανά ρεκόρ!

Αναλυτικότερα, η εικόνα που ανάρτησε η εταιρία στο X (πρώην Twitter) είχε σπάσει ξανά το ρεκόρ engagement στην πλατφόρμα, ξεπερνώντας τα 1,6 εκατομμύρια likes σε λιγότερο από 24 ώρες. Πρόκειται για ένα νούμερο που μόνο η ίδια η Rockstar έχει πλησιάσει, αφού πότε κάποιο άλλο post από άλλη gaming εταιρία ή γενικότερα άλλη δημοσίευση σχετική με το χόμπι δεν έχει φτάσει αυτόν τον αστρονομικό αριθμό από likes στο X.

Περνώντας στο Instagram, η gaming δημοσίευση που έχει τα περισσότερα likes στην ιστορία είναι η αποκάλυψη του logo του PS5, η οποία έχει περίπου 5 εκατομμύρια. Το ρεκόρ αυτό ενδέχεται πολύ σύντομα να σπάσει όμως, αφού η αποκάλυψη της ημερομηνίας του ‘Trailer 1’ έχει πλέον, σε λιγότερες από 24 ώρες, 4,360,695 likes. Ο αριθμός αυτός αυξάνεται κάθε λεπτό και είναι φυσικά ατομικό ρεκόρ για τη Rockstar.

Πρόκειται για την δημοφιλέστερη ανάρτηση όλων των εποχών στο Instragram για τα δεδομένα της Rockstar και για τη δεύτερη gaming ανάρτηση με τα περισσότερα likes που έχουν συγκεντρωθεί ποτέ στο social media

Έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε πόσα ρεκόρ θα σπάσουν στις 5 Δεκεμβρίου, όταν θα κάνει το ντεμπούτο του το πρώτο trailer.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rockstar Games (@rockstargames)