Σχεδόν η μισή CD Projekt δουλεύει πλέον στο The Witcher 4

Αυτά είναι τα νεότερα από το επόμενο παιχνίδι υπερπαραγωγή των Πολωνών
28 Νοεμβρίου 2023 23:14
Σχεδόν η μισή CD Projekt δουλεύει πλέον στο The Witcher 4

Η Πολωνική CD Projekt RED βρίσκεται ξανά σε φόρμα μετά και την κυκλοφορία του "Phantom Liberty" expansion του Cyberpunk 2077, το οποίο λύτρωσε το άλλοτε ταλαιπωρημένο open-world sci-fi RPG. 

Τώρα όμως που η ανάπτυξή του έχει ολοκληρωθεί μάθαμε και επίσημα από την οικονομική αναφορά της CD Projekt για το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος οικονομικού έτος, πως σχεδόν οι μισοί developers της εργάζονται πλέον στο The Witcher 4

Μέχρι πρότινος οι ομάδες της είχαν χωριστεί μεταξύ του Phantom Liberty και του επόμενου μεγάλου Witcher τίτλου, σε ποσοστό 40-45% και 30%. Αυτή η κατανομή του έμψυχου δυναμικού της άλλαξε αντίστροφα και πλέον είναι στο 45% των developers της για το The Witcher 4 και ένα 30% για την Ultimate Edition του Cyberpunk 2077. Οι τελευταίοι μάλιστα βρίσκονται σε κατάσταση "αναμονής" καθώς θα μεταφερθούν και αυτοί είτε στο επόμενο Witcher ή στα άλλα projects που ετοιμάζει η πολωνική εταιρία. 

Αυτές είναι πληροφορίες που πρακτικά τώρα επιβεβαιώνονται από τα επίσημα χείλη της CD Projekt, καθώς τις είχαμε ακούσει και τον περασμένο Αύγουστο

 To "Codename Polaris" είναι η κωδική ονομασία του The Witcher 4 ή απλώς του "επόμενου Witcher τίτλου", το οποίο γνωρίζουμε ότι θα "ξεκινήσει ένα νέο saga" για το franchise.

 Επίσης, γνωρίζουμε ότι το Witcher 4 αναπτύσσεται με την Unreal Engine 5 αντί για την Red Engine της CD Projekt και παράλληλα ετοιμάζεται το remake του πρώτου Witcher, επίσης με την Unreal Engine 5.