The Witcher 4: Τα νεότερα για την ανάπτυξή του είναι θετικά

Έτοιμη στην CD Projekt για να μπουν σε φάση κανονικής ανάπτυξης
22 Ιανουαρίου 2024 22:31
The Witcher 4: Τα νεότερα για την ανάπτυξή του είναι θετικά

Το The Witcher 4 ή αλλιώς Project Polaris όπως είναι η κωιδκή του ονομασία δεν έχει ξεκινήσει κανονικά η ανάπτυξή του, όμως τα νέα είναι ευχάριστα για την πρόοδό του. 

Σύμφωνα με τον co-CEO της CD Projekt, Adam Badowski, η Πολωνική εταιρία είναι έτοιμη για να πάει στο επόμενο στάδιο της ανάπτυξης του επερχόμενου Witcher παιχνιδιού, καθώς στα μέσα του 2024 θα εργάζονται περί τα 400 άτομα στον τίτλο

Μιλώντας στο Reuters, ο Badowski ανέφερε ότι "σύντομα θα αρχίσει η φάση της παραγωγής" στα "μέσα αυτού του έτους" με 400 developers να ασχολούνται με το πρώτο κεφάλαιο της νέας τριλογίας The Witcher. 

Στο ίδιο άρθρο, ο έτερος CEO της εταιρίας, Michal Nowakowski, ανέφερε ότι σαν εταιρία εξέτασαν τη χρήση της ΑΙ για την ανάπτυξη του Polaris kαι άλλων projects της, εκφράζοντας την άποψη ότι η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να επιταχύνει καταστάσεις όμως όχι και να αντικαταστήσει τους ανθρώπους. 

"Νομίζουμε ότι η ΑΙ είναι κάτι που μπορεί να βοηθήσει και να βελτιώσει συγκεκριμένες διαδικασίες στην ανάπτυξη παιχνιδιών, αλλά όχι και να αντικαταστήσει τον κόσμο.

Επίσης έγινε γνωστό ότι μέσα στο 2024 θα αρχίσει με πιο έντονους ρυθμούς την ανάπτυξη του sequel του Cyberpunk 2077 καθώς αναμένει περίπου 80 ατόμα να προστεθούν στην ομάδα του μέχρι το τέλος του έτους.