Πάνω από 400 developers εργάζονται στο The Witcher 4

Το ανακοίνωσε η CD Projekt Red
28 Μαρτίου 2024 21:49
Πάνω από 400 developers εργάζονται στο The Witcher 4

Κατά τη διάρκεια μιας κλήσης με τους επενδυτές της, η CD Projekt Red ανακοίνωσε ότι οι περισσότεροι developers της δουλεύουν πάνω στο “Project Polaris” aka The Witcher 4.

Η δημιουργική ομάδα της εταιρίας που εργάζεται πάνω στον επόμενο τίτλο του franchise αριθμεί πλέον τους 403 και αυτός ο αριθμός είναι πάνω από τα 2/3 της CD Projekt Red. Τις δηλώσεις αυτές έκανε ο CEO, Michał Nowakowski, ο οποίος εξήγησε ότι μόλις 17 άνθρωποι εργάζονται στο Cyberpunk 2077, με τους περισσότερους να μεταφέρονται στο Polaris.

Η ομάδα του Polaris, από την άλλη, αριθμεί πλέον πάνω από 400 προγραμματιστές. Έτσι, φτάνουμε τον στόχο μας όσον αφορά το μέγεθος της ομάδας για να μπούμε στη φάση της παραγωγής. Αυτό έχει προγραμματιστεί να γίνει στο δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι τον περασμένο Ιανουάριο, ο Adam Badowski της CD Projekt είχε δηλώσει ότι η ομάδα ελπίζει ότι η παραγωγή του The Witcher 4 θα αρχίσει μέσα στο 2024 και όπως όλα δείχνουν, ο στόχος της είναι πιο κοντά από ποτέ.

Το Project Polaris ξέρουμε ότι θα ξεκινήσει ένα νέο saga για το franchise και αναπτύσσεται με την Unreal Engine 5 αντί για την Red Engine της CD Projekt και παράλληλα ετοιμάζεται το remake του πρώτου Witcher, επίσης με την Unreal Engine 5.