Το remake του Prince of Persia Sands of Time πέρασε ένα σημαντικό ορόσημο!

Σε τι στάδιο βρίσκεται;
22 Νοεμβρίου 2023 21:11
Το remake του Prince of Persia Sands of Time πέρασε ένα σημαντικό ορόσημο!

Η Ubisoft έδωσε στη δημοσιότητα μερικές πληροφορίες για το remake του Prince Of Persia Sands Of Time, καθώς το αρχικό παιχνίδι γιορτάζει τα 20 χρόνια του. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία δήλωσε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του franchise στο X, ότι η νέα έκδοση του τίτλου πέρασε ένα σημαντικό επίπεδο στην ανάπτυξή της.

Στις 21 Νοεμβρίου, το Sands of Time γιόρτασε τα 20 χρόνια του και με αφορμή αυτό το γεγονός, η Ubisoft είπε ότι το remake του Sands of Time, το οποίο έχει λάβει πολλές καθυστερήσεις στο παρελθόν, ξεπέρασε ένα σημαντικό ορόσημο στην ανάπτυξή του και μελλοντικά θα μάθουμε περισσότερα.

Ακολουθούν οι δηλώσεις της Ubisoft μέσα από το Χ:

Πριν από 20 χρόνια κυκλοφόρησε ένα από τα πιο ηρωικά παραμύθια στην ιστορία των βιντεοπαιχνιδιών, το Prince of Persia: The Sands of Time. Όπως γνωρίζετε, η ομάδα της Ubisoft κάνει remake αυτή την θρυλική ιστορία και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε σήμερα ότι το project ξεπέρασε ένα σημαντικό -εσωτερικό- ορόσημο και η ανάπτυξή του προχωρά. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα στο μέλλον!

Όπως φαίνεται, η Ubisoft θέλησε με αυτή τη δήλωση να βάλει τέλος στις διάφορες φήμες που ακούγονται τους τελευταίους μήνες που έλεγαν ότι η ανάπτυξη του παιχνιδιού περνάει από σαράντα κύματα. Ωστόσο, μάλλον απέχουμε αρκετό καιρό μέχρι να δούμε και πάλι κάποιο νέο trailer από το παιχνίδι.

Τον Μάιο είχαμε μάθει άλλωστε ότι η ανάπτυξή του ξεκινάει από την αρχή. Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για το Prince of Persia: The Sands of Time Remake, οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.