Η ανάπτυξη του Prince of Persia: The Sands of Time Remake ξεκίνησε από την αρχή

Νέες πληροφορίες από τη Ubisoft
24 Μαΐου 2023 20:19
Η ανάπτυξη του Prince of Persia: The Sands of Time Remake ξεκίνησε από την αρχή

Αν περιμένατε να δείτε σύντομα το Prince of Persia: The Sands of Time Remake, για παράδειγμα στο επερχόμενο Ubisoft Forward σόου που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στο πλαίσιο του Summer Game Fest, τότε καλό θα ήταν να οπλιστείτε με υπομονή.

Όπως επιβεβαίωσε μόλις η Ubisoft, η ανάπτυξη του ταλαιπωρημένου project που αρχικά είχαν αναλάβει οι Ubisoft Pune και Ubisoft Mumbai, ξεκίνησε από το μηδέν. Πλέον, το παιχνίδι βρίσκεται στα χέρια της έμπειρης Ubisoft Montreal, η οποία πήρε τα πράγματα από την αρχή πέρυσι και έτσι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο concept στάδιο. Τι σημαίνει αυτό;

Η κανονική παραγωγή δεν έχει ξεκινήσει ακόμη και αυτή τη στιγμή μπαίνουν τα θεωρητικά θεμέλια για το πώς θα υλοποιηθεί το remake. Συγκεκριμένα, η ομάδα στελεχώνεται ακόμη με νέους developers, θέτει προτεραιότητες, δοκιμάζει ιδέες με πρωτότυπα και απορροφά το feedback της κοινότητας. Σίγουρα, λοιπόν, η τελική κυκλοφορία του παιχνιδιού απέχει ακόμη κάποια χρόνια.

Η Ubisoft ανάρτησε μια αναλυτική συνέντευξη με τον παραγωγό και τον director του τίτλου στην ιστοσελίδα της, επιβεβαιώνοντας μεταξύ άλλων πως το παιχνίδι θα απουσιάζει από το επερχόμενο καλοκαιρινό της σόου. Μαζί με την επιβεβαίωση πως το project δεν έχει ακυρωθεί, οι επικεφαλής μοιράστηκαν και μερικές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα ότι θα δοθεί έμφαση στο να εκσυγχρονιστεί το σύστημα μάχης και η κίνηση του χαρακτήρα.

Τέλος, επιβεβαιώθηκε ότι πέρα από το Prince of Persia: The Sands of Time, η Ubisoft δεν σχεδιάζει κάποιο άλλο remake για το franchise. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ολόκληρη τη συνέντευξη μέσα από το tweet που ακολουθεί.