Η σειρά Prince of Persia επιστρέφει αυτό το μήνα – Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το νέο παιχνίδι

Μια χορταστική ματιά στο Lost Crown
03 Ιανουαρίου 2024 14:32
Η σειρά Prince of Persia επιστρέφει αυτό το μήνα – Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το νέο παιχνίδι

Στις 18 Ιανουαρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει το Prince of Persia: The Lost Crown, το πρώτο νέο παιχνίδι της ιστορικής σειράς μετά από τουλάχιστον 10 χρόνια, για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC και Nintendo Switch.

Πρόκειται για μια εμπειρία που σε αντίθεση με τους προηγούμενους 3D τίτλους, θα είναι 2.5D side-scrolling action-adventure, με metroidvania δομή. Μιας και ο τίτλος είναι αρκετά διαφορετικός, η ομάδα ανάπτυξης Ubisoft Montpellier, η οποία στο παρελθόν είχε επιμεληθεί το εξαιρετικό Rayman Legends κυκλοφόρησε τώρα ένα αναλυτικό βίντεο που εξηγεί όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι.

Το εν λόγω gameplay overview βίντεο έρχεται να προετοιμάσει το έδαφος για την κυκλοφορία του τίτλου, εξηγώντας τι συμβαίνει με την εξερεύνηση και το platforming, τις πτυχές του συστήματος μάχης, πως θα λειτουργεί το progression, τις δυνάμεις του χρόνου που θα μπορούν να χρησιμοποιούν οι παίκτες, τη δομή των side quests, κ.α.

Δείτε το μέσα από τον player που ακολουθεί για περισσότερα:

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε πως πρόσφατα είχαμε τη δυνατότητα να περάσουμε αρκετές ώρες με τον τίτλο της Ubisoft. Έτσι, μπορείτε να διαβάσετε τις πρώτες εντυπώσεις των Unboxholics από το Prince of Persia: The Lost Crown πατώντας εδώ.