Ο μαγικός κόσμος του Prince of Persia: The Lost Crown ζωντανεύει στο νέο trailer

Στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του
06 Ιανουαρίου 2024 17:03
Ο μαγικός κόσμος του Prince of Persia: The Lost Crown ζωντανεύει στο νέο trailer

To Prince of Persia: The Lost Crown, το πρώτο νέο παιχνίδι της ιστορικής σειράς μετά από τουλάχιστον 10 χρόνια, βρίσκεται προ των πυλών και έτσι η Ubisoft συνεχίζει δυναμικά την προώθησή του. Αναλυτικότερα, ο γαλλικός publishing κολοσσός έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας δύο νέα trailers, ένα που εστιάζει στον μαγικό κόσμο του τίτλου και ένα που παρουσιάζει αναλυτικά τις επιλογές προσβασιμότητας.

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, το The Lost Crown είναι μια εμπειρία που σε αντίθεση με τους προηγούμενους 3D τίτλους, θα είναι 2.5D side-scrolling action-adventure, με metroidvania δομή. Στο τιμόνι της ανάπτυξης βρίσκεται η Ubisoft Montpellier, η οποία στο παρελθόν είχε επιμεληθεί το εξαιρετικό Rayman Legends.

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε πως πρόσφατα είχαμε τη δυνατότητα να περάσουμε αρκετές ώρες με τον τίτλο της Ubisoft. Έτσι, μπορείτε να διαβάσετε τις πρώτες εντυπώσεις των Unboxholics από το Prince of Persia: The Lost Crown πατώντας εδώ.

Το Prince of Persia: The Lost Crown αναμένεται στις 18 Ιανουαρίου για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC και Nintendo Switch. Ακολουθούν τα εν λόγω βίντεο: