Θα είναι στο GTA 6 οι ηθοποιοί των Michael και Franklin του GTA V; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ρώτησαν τους Ned Luke και Shawn Fonteno ξανά και αυτοί απάντησαν... καταλλήλως!
11 Νοεμβρίου 2023 17:08
Θα είναι στο GTA 6 οι ηθοποιοί των Michael και Franklin του GTA V; (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αναμονή για το GTA 6 είναι τεράστια για κάθε fan της σειράς της Rockstar Games, ειδικά αν σκεφτείτε ότι το GTA V κυκλοφόρησε πριν από δέκα χρόνια και δύο γενιές κονσολών(!). Πριν μερικές μέρες όμως η πολυπόθητη ανακοίνωση της Rockstar ήρθε, εκεί όπου πρακτικά ανακοίνωσε επίσημα ότι το GTA 6 έρχεται και στις αρχές Δεκεμβρίου (συμπέφτει με την 25η επέτειο από την ίδρυσή της) θα πάρουμε μια πρώτη γεύση μέσα από ένα trailer. 

Σύμφωνα με το ιστορικό της σειράς ενδέχεται κάποιες φορές οι χαρακτήρες προηγούμενων GTA να εμφανίζονται σε μικρούς ρόλους κυρίως στα επόμενα GTA και οι fans αναρωτιούνται καιρό τώρα αν οι πρωταγωνιστές του GTA V θα εμφανιστούν στο GTA VI. 

Συγκεκριμένα οι Ned Luke και Shawn Fonteno που υποδύθηκαν τους Michael De Santa και Franklin Clinton και συχνά κάνουν εμφανίσεις όπου τους ρωτούν για μια πιθανή επανεμφάνισή τους. Αυτή τη φορά μιλώντας στο PARTYCHAT podcast αποφάσισαν να απαντήσουν στο ενδεχόμενο επιστροφής τους στο GTA 6... τρολάροντας τους πάντες. 

Ο Fonteno (Michael) πήρε το μικρόφωνο και είπε "Επισήμως κάνω αυτή την ανακοίνωση. Ο Franklin Clinton πρόκειται να -μην- είναι στο GTA 6". O Luke (Michael) πρόσθεσε επίσης με τρολ ύφος "Και εγώ επισήμως δεν κάνω αυτή την ανακοίνωση.

Το τρολάρισμα δεν σταμάτησε εκεί για τους δύο παρουσιαστές του podcast και τους ακροατές του λέγοντας αργότερα ότι "Όχι στα αλήθεια τώρα ρε φίλε. Δεν ξέρω. Παραμένει ένα μυστήριο. Απλά σας πειράζω να ξέρετε Αν γνωρίζαμε, τότε εσείς δε θα έπρεπε να γνωρίζετε". Με τη σειρά του ο Ned Luke πήγε την πλάκα τους ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας ότι για να μάθει ο κόσμος αν θα είναι στο GTA 6 θα πρέπει να λύσουν το μυστήριο του Mt. Chiliad -ένα από τα πραγματικά μυστήρια του GTA V που έχει απασχολήσει την κοινότητα για χρόνια

Δείτε το απόσπασμα από τη δήλωσή τους: 

Ένα πάντως είναι σίγουρο: οι μέρες κυλούν βασανιστικά μέχρι τον Δεκέμβριο και την πρώτη ματιά στο πώς θα μοιάζει το GTA 6.