Ζαλίζουν τα νούμερα του Grand Theft Auto V – Πούλησε 5 εκατ. αντίτυπα το τελευταίο τρίμηνο

Μετράει ήδη πάνω από 190 εκατομμύρια μονάδες
09 Νοεμβρίου 2023 00:45
Ζαλίζουν τα νούμερα του Grand Theft Auto V – Πούλησε 5 εκατ. αντίτυπα το τελευταίο τρίμηνο

Η Take-Two Interactive ανακοίνωσε σήμερα τα οικονομικά της αποτελέσματα για το τελευταία τρίμηνο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου του 2023 και αποκάλυψε παράλληλα τις συνολικές πωλήσεις του Grand Theft Auto V.

Το GTA 5 παραμένει ένα από τα εμπορικότερα παιχνίδια στην ιστορία του gaming, αφού κατάφερε μέσα στο τελευταίο τρίμηνο να πουλήσει ακόμη 5 εκατομμύρια αντίτυπα. Αυτή τη στιγμή, το παιχνίδι της Rockstar Games μετράει 190 εκατομμύρια τεμάχια, από την ημέρα κυκλοφορίας του μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου του 2023. Επιπροσθέτως, το Grand Theft Auto V είναι το παιχνίδι με τις καλύτερες πωλήσεις τα τελευταία 10 χρόνια στην Αμερική, με βάση τις πωλήσεις τόσο σε μονάδες-αντίτυπα όσο και σε δολάρια.

Ακολουθούν οι δηλώσεις μέσα από το δελτίο Τύπου που μοιράστηκε η Take-Two:

Το Grand Theft Auto V έχει πουλήσει πλέον πάνω από 190 εκατομμύρια μονάδες. Είναι το παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις τα τελευταία 10 χρόνια στις ΗΠΑ, με βάση τις πωλήσεις μονάδων και σε δολάρια.

Η Take-Two Interactive δήλωσε για ακόμη μια φορά ότι το franchise του Grand Theft Auto έχει πουλήσει μέχρι σήμερα πάνω από 410 εκατομμύρια αντίτυπα και παραμένει μία από τις πιο εμπορικές σειρές στην ιστορία του gaming.

Πριν από λίγες ώρες, η Rockstar Games “έριξε” τα social media ανακοινώνοντας ότι το trailer για το επόμενο Grand Theft Auto θα κυκλοφορήσει στις αρχές του Δεκεμβρίου. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ.

GTA 6: Περιμένοντας το trailer που θα ρίξει το internet!

Συνεχίζοντας με τα στοιχεία της, η Take-Two δήλωσε ότι η σειρά Red Dead Redemption μετράει ήδη πάνω από 81 εκατομμύρια σε πωλήσεις, με το Red Dead Redemption II να έχει από μόνο του τα 57 εκατομμύρια.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.