Νέο ορόσημο πωλήσεων για το GTA 5 – Πλησιάζει τα 200 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις

Λεφτά με το τσουβάλι έχει βγάλει η Rockstar Games από το Grand Theft Auto V
09 Φεβρουαρίου 2024 15:50
Νέο ορόσημο πωλήσεων για το GTA 5 – Πλησιάζει τα 200 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις

Το Grand Theft Auto V της Rockstar Games συνεχίζει να πουλάει σαν ένα ζεστό καρβέλι ψωμί, διότι κατάφερε να πουλήσει ακόμη 5 εκατομμύρια αντίτυπα.

Σύμφωνα με την εταιρία, Take-Two, η οποία ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματά της για το τελευταίο τρίμηνο που ολοκληρώθηκε στις 31 Δεκεμβρίου του 2023, το GTA V πούλησε 5 ακόμη εκατομμύρια αντίτυπα μέσα σε τρεις μήνες.

Αυτό σημαίνει, λοιπόν, ότι το Grand Theft Auto V έχει πουλήσει μέχρι σήμερα 195 εκατομμύρια τεμάχια παγκοσμίως, από τον Σεπτέμβριο του 2013 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2023. Παρακάτω ακολουθεί και ένα γράφημα που δημοσιεύτηκε από έναν χρήστη του X που παρουσιάζει τις πωλήσεις του τίτλου.

Αυτά δεν είναι τα μόνα ευχάριστα νέα για την Take-Two και την Rockstar Games, καθώς όπως σας ενημερώσαμε πριν από μερικές ώρες και το Red Dead Redemption II γνωρίζει μια τεράστια επιτυχία. Μέχρι στιγμής, το sequel του “RDR” έχει ξεπεράσει τα 61 εκατομμύρια αντίτυπα, ενώ συνολικά όλο το franchise έχει φτάσει τα 86 εκατομμύρια. Χαρις αυτό το κατόρθωμα, το Red Dead Redemption II είναι το 7ο μεγαλύτερο σε πωλήσεις βιντεοπαιχνίδι όλων των εποχών, ξεπερνώντας το Skyrim της Bethesda και όχι μόνο.

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι το GTA V είχε πουλήσει 5 ακόμη εκατομμύρια αντίτυπα και το προηγούμενο τρίμηνο που είχε λήξει στις 30 Σεπτεμβρίου του 2023 και όπως φαίνεται συνεχίζει ακάθεκτο.

Η Rockstar Games έχει αυτή τη στιγμή υπό ανάπτυξη το Grand Theft Auto VI, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2025 για τα Xbox Series X|S και PlayStation 5.