Η Rockstar Games ετοίμαζε story DLC για το GTA V

Το επιβεβαίωσε ηθοποιός
24 Απριλίου 2024 08:44
Η Rockstar Games ετοίμαζε story DLC για το GTA V

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μια είδηση που σίγουρα θα χαροποιούσε ορισμένους fans του GTA, καθώς έγινε γνωστό ότι η Rockstar Games ετοίμαζε κάποτε ένα story DLC για το Grand Theft Auto V.

Αυτό το επιβεβαίωσε ένας από τους ηθοποιούς του τίτλου, ο Steven Ogg, ο οποίος δήλωσε ότι η ομάδα ανάπτυξης είχε στα σκαριά κάποτε ένα expansion ή DLC που θα επικεντρωνόταν στον Trevor, τον χαρακτήρα που υποδυόταν. Τα νέα έρχονται από το The Loadout, όπου ο Ogg μαζί με τον Ned Luke που υποδυόταν τον Mike και τον Shawn Fonteno (Franklin) έκαναν ένα Q&A.

Οι τρεις τους επιβεβαίωσαν ότι κάποτε υπήρχε ένα story DLC για το επιτυχημένο παιχνίδι της Rockstar Games, που θα βασιζόταν στον λατρεμένο χαρακτήρα,Trevor, ο οποίος θα δούλευε ως πράκτορας του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών. Θα ήταν ένας άλλος “James Bond”.

Ακολουθούν μερικές απαντήσεις από το Q&A:

Ned Luke: Αρχικά, η Rockstar Games σκοπεύει να συνεχίσει την ιστορία των Michael, Franklin και Trevor.

Steven Ogg: Είχαμε επίσης και αυτό το γαμ***ο που ξεχνώ τώρα αν ήταν DLC, αλλά ο Trevor θα ήταν ένας μυστικός πράκτορας και θα εργαζόταν για τους FEDs. Και γυρίσαμε μερικές σκηνές με τον “James Bond Trevor”. Εξακολουθούσε να ήταν τρελός και έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Γυρίσαμε κάποιες σκηνές και μετά απλά εξαφανίστηκαν και δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός του Michael, Ned Luke, είπε ότι μπορεί να μην είδαμε ποτέ story DLCs από το GTA V λόγω της επιτυχίας που γνώριζε το GTA Online, το οποίο να σας υπενθυμίσουμε ότι έχει μέχρι και σήμερα αρκετό κόσμο. "Πήγαν στο GTA Online πιστεύω", είπε ο Luke για την ακύρωση του DLC στο The Loadout.