Δεν έχετε ξαναδεί έτσι το GTA V (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε ένα νέο πανέμορφο mod
07 Απριλίου 2024 10:34
Δεν έχετε ξαναδεί έτσι το GTA V (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχουμε δει στο παρελθόν πολλά mods που συμβάλουν στη βελτίωση των γραφικών του Grand Theft Auto V (GTA 5) στην έκδοση του PC. Από mods που βελτιώνουν τη συνολική εμπειρία, τους φωτισμούς και τις σκιάσεις, μέχρι και mods που φέρνουν ένα απίθανο και ρεαλιστικό ray-tracing.

Ένα τέτοιο mod, το οποίο βελτιώνει αισθητά τον επιτυχημένο τίτλο της Rockstar Games, ήρθε στη δημοσιότητα και πιστεύουμε ότι δεν έχετε ξαναδεί τόσο “αληθινό” το παιχνίδι στην οδήγηση και όχι μόνο. Το βίντεο που έγινε viral στο διαδίκτυο φέρνει το γνωστό κανάλι Digital Dreams, το οποίο παρουσιάζει ένα διαφορετικό Grand Theft Auto V με ρεαλιστικό γραφικά με το RewriteV MOD.

Το συγκεκριμένο mod, εκτός από τα καλύτερα γραφικά, προσφέρει μία πιο αληθινή και ρεαλιστική οδήγηση στο παιχνίδι με “πραγματική” κίνηση στους δρόμους και όχι μόνο. Μάλιστα, είναι ανεβασμένο στο YouTube σε 8K ανάλυση, έτσι ώστε να πάρετε όσο το δυνατόν καλύτερη γεύση.

Το RewriteV MOD έχει φτιαγμένο ξανά από την αρχή το ray tracing, φτιάχνει γενικότερα τα γραφικά φέρνοντας νέα εφέ φωτισμού και σκιάσεων, κάνοντάς το να δείχνει ένα παιχνίδι “του σήμερα” και όχι ένα παιχνίδι που κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το GTA V κυκλοφορεί για τα PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και/ Xbox 360. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί παρακάτω.