Έκαναν το trailer του GTA 6 μέσα στο GTA V και το αποτέλεσμα είναι φοβερό!

Και θα καταλάβετε πόσο τεράστια πρόοδο έκανε η Rockstar και τα γραφικά της όλα αυτά τα χρόνια
10 Δεκεμβρίου 2023 18:12
Έκαναν το trailer του GTA 6 μέσα στο GTA V και το αποτέλεσμα είναι φοβερό!

10 χρόνια μετά την κυκλοφορία του GTA V, πήραμε μια πρώτη γεύση από το Grand Theft Auto 6 μέσα από ένα trailer που τα vibes του ήταν μεν λουσμένα στα νέον φώτα της Vice City, όμως είχε δε και άμεσες συνδέσεις με το αντίστοιχο τρέιλερ του προκατόχου του. Δεν είναι τυχαίο που ολόκληρες σκηνές παραλληλίζονται η μία με την άλλη όπως θα δείτε εδώ

Το κανάλι GTA Belgium όμως είχε μια πιο τρελή και ευφάνταστη ιδέα: να αναπαραστήσει το "Trailer 1" του GTA 6...μέσα στο GTA 5. Και έτσι έκανε βρίσκοντας κυριολεκτικά σκηνές και τοπία που μπορούν και καθρεφτίζουν το Los Santos του GTA V πάνω στις σκηνές του trailer του GTA VI. 

Θα δείτε να ξεκινάει με έναν παρόμοιο τρόπο και με τη φράση "Why Did I Move Here? I guess it was the weather" του Michael, όπως γίνεται με το voice over της Lucia που ανοίγει το trailer του GTA 6. Κατάφερε κιόλας να βρει σκηνή από το GTA 5 που να θυμίζει το κυνηγητό με το αυτοκίνητο, μια με τη βάρκα, τη νυχτερινή ζωή αλλά και το "Trust" που λένε οι Jason και Lucia στο φινάλε του trailer του GTA VI. 

Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχια, αφήνουμε το μοντάζ και το βίντεο να μιλήσει από μόνο του: 

Tο Grand Theft Auto 6 θα λαμβάνει χώρα στην φανταστική βερσιόν της πολιτείας της Φλόριντα, την οποία η Rockstar ονομάζει "Leonida". Στην ανακοίνωση γράφει χαρακτηριστικά: "Το Grand Theft Auto VI κατευθύνεται στην πολιτεία της Leonida, όπου βρίσκονται οι λουσμένοι με νέον δρόμοι της Vice City και πέρα από αυτούς, στη μεγαλύτερη και πιο καθηλωτική εξέλιξη της σειράς Grand Theft Auto μέχρι σήμερα."

Αφότου προβλήθηκε κιόλας το πρώτο trailer του GTA 6 τα νούμερα ξέφυγαν και τα ρεκόρ άρχισαν να σπάνε το ένα πίσω από το άλλο, ενώ μπήκε ήδη στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες. 

Το Grand Theft Auto VI βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για τις κονσόλες της τρέχουσας γενιάς, PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S και αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2025.