Το GTA 6 μπήκε ήδη στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες

Και μάλιστα για 3 επιτεύγματα!
06 Δεκεμβρίου 2023 19:24
Το GTA 6 μπήκε ήδη στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες

Ναι, καλά διαβάσετε. Μόλις που έχει περάσει ένα εικοσιτετράωρo που η Rockstar Games αποκάλυψε επιτέλους το άκρως αναμενόμενο GTA 6 και ήδη το παιχνίδι μπήκε στο Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες. Μάλιστα, δεν έσπασε ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία ρεκόρ!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο φορέας αναγνώρισε διάφορα ρεκόρ που σχετίζονται με το trailer αποκάλυψης του παιχνιδιού, το οποίο όπως τονίζει «έχει γίνει το πιο περιζήτητο βίντεο από την κυκλοφορία του trailer του Grand Theft Auto V πριν από 12 χρόνια».

Τα τρία Guinness World Records του GTA 6:

Ποια είναι, λοιπόν, τα τρία ρεκόρ που αναγνωρίζει το Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες για το GTA 6;

Το πρώτο trailer του GTA 6 έγινε το πιο δημοφιλές gaming reveal trailer στο YouTube για τις πρώτες 24 ώρες, με 90,421,491 views.

Το πρώτο trailer του GTA 6 έγινε το gaming trailer με τα περισσότερα likes όλων των εποχών στο YouTube, με 8.9 εκατομμύρια likes μόνο στις πρώτες 24 ώρες.

Εκτός της gaming σφαίρας, το πρώτο trailer του GTA 6 έγινε το πιο επιτυχημένο βίντεο όλων των εποχών στην ιστορία του YouTube όσον αφορά τις πρώτες 24 ώρες (εξαιρούνται τα βίντεο κλιπ τραγουδιών).


Για την ιστορία, το τελευταίο ρεκόρ ανήκε μέχρι τώρα στον Mr.Beast, ο οποίος με το ‘Every Country On Earth Fights For $250,000’ βίντεο του που αναρτήθηκε τον Αύγουστο του 2023, είχε συγκεντρώσει 59.4 εκατομμύρια προβολές σε 24 ώρες.

Μπορείτε να βρείτε την επίσημη ανάρτηση του Guinness World Records πατώντας εδώ.

Το Grand Theft Auto VI βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για τις κονσόλες της τρέχουσας γενιάς, PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν έχει οριστεί ακόμη, ωστόσο γνωρίζουμε πως αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2025.