GTA 6: Το “Trailer 1“ διέλυσε το ρεκόρ προβολών του πρώτου trailer του GTA V

Με μεγάλη διαφορά κιόλας
07 Δεκεμβρίου 2023 01:12
GTA 6: Το “Trailer 1“ διέλυσε το ρεκόρ προβολών του πρώτου trailer του GTA V

Η ξέφρενη πορεία του Grand Theft Auto 6 είχε ξεκινήσει πριν καν το δούμε για τον κόσμο των social media και των αριθμών. Αφότου προβλήθηκε κιόλας το πρώτο trailer του GTA 6 τα νούμερα ξέφυγαν και τα ρεκόρ άρχισαν να σπάνε το ένα πίσω από το άλλο και βρισκόμαστε να φανταστείτε σχεδόν 1.5-2 χρόνια μακριά από την κυκλοφορία του στα καταστήματα. 

Ένα από τα ρεκόρ που διέλυσε το "Trailer 1" του GTA 6 ήταν αυτό του επίσημου πρώτου trailer του GTA 5, καθώς μέχρι σήμερα και σε διάστημα 12 ετών κατάφερε να αποσπάσει πάνω από 102 εκατομμύρια προβολές, με τα τελευταία 7 εκατομμύρια views να έγιναν μόλις τις τελευταίες ημέρες, λόγω του hype που είχε χτιστεί για τον διάδοχό του. 

Σε λιγότερο από 24 ώρες κατάφερε να ξεπεράσει αυτόν τον αριθμό και μέχρι αυτή την ώρα, το πρώτο trailer του GTA 6 μετράει πάνω από 112 εκατομμύρια προβολές και 9.5 εκατομμύρια likes στο YouTube και μόνο

Σα να μην έφτανε αυτό, ξεπέρασε χρόνο-ρεκόρ και τις προβολές του επίσημου trailer του Star Wars: The Force Awakens, το οποίο σε διάστημα 8 ετών μετράει 110 εκατ. προβολές και το hype του πριν 8 χρόνια είχε αγγίξει το ζενίθ του, όντας η πρώτη Star Wars ταινία εδώ και μια δεκαετία. 

Ξεπέρασε σε προβολές κι άλλα τεράστια κινηματογραφικά trailers υπερπαραγωγών όπως το teaser trailer του Avengers Endgame με 108 εκατ. προβολές, αλλά και του Infinity War με 107 εκατ. προβολές. Το ίδιο έκανε και με του JOKER (100 εκατ. προβολές) και του Frozen 2 (101 εκατ. προβολές),

Στο στόχαστρό του πλέον με τους ρυθμούς που πηγαίνει ενδέχεται να φτάσει στην κορυφή των trailers γενικότερα σε προβολές στο YouTube, σπάζοντας το Top 3 με τα Avengers: Endgame Official Trailer (157 εκατ. views), Incredibles 2 (164 εκατ.) και Avengers Infinity War Official trailer (261 εκατ. προβολές). 

Το Grand Theft Auto VI βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για τις κονσόλες της τρέχουσας γενιάς, PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν έχει οριστεί ακόμη, ωστόσο γνωρίζουμε πως αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2025.