GTA 6 : Το πρώτο trailer έχει «ίδια» πλάνα με αυτό του GTA 5! Δείτε τα δίπλα-δίπλα

Και μάλιστα ακριβώς στα ίδια σημεία
05 Δεκεμβρίου 2023 21:10
GTA 6 : Το πρώτο trailer έχει «ίδια» πλάνα με αυτό του GTA 5! Δείτε τα δίπλα-δίπλα

Πριν από 12 ολόκληρα χρόνια, ένα από τα πιο εμβληματικά και δημοφιλή gaming trailers όλων των εποχών είδε τα φώτα της δημοσιότητας. Ο λόγος γίνεται για το αρχικό trailer αποκάλυψης του Grand Theft Auto V, το οποίο μετρά πλέον πάνω από 98 εκατομμύρια προβολές.

Τώρα, η ιστορία επαναλαμβάνεται ή για την ακρίβεια νέες σελίδες της γράφονται, αφού η Rockstar Games έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο trailer του Grand Theft Auto VI. Το βίντεο έσπασε κιόλας ρεκόρ στο YouTube, με ασίλυπτο αριθμό προβολών μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες.

Αναμενόμενα, η κοινότητα ξεκίνησε να βάζει κάτω από το μικροσκόπιο κάθε καρέ, αναλύοντας όλες τις λεπτομέρειες που έκρυψε η ομάδα. Παραδόξως, ανακαλύφθηκε πως το trailer έχει πολλά παρόμοια σκηνικά με το αντίστοιχο πρώτο trailer του GTA 5, τα οποία σίγουρα δεν είναι τυχαία, αφού συμβαίνουν ακριβώς στα ίδια δευτερόλεπτα!

Κάνοντας και μόνοι μας τη δοκιμή, αυτό πράγματι ισχύει, οπότε παρακάτω μπορείτε να βρείτε τη λίστα με όλες τις αντίστοιχες στιγμές των δύο trailers και τις συγκριτικές εικόνες που σας ετοιμάσαμε:

Και το trailer του GTA 6 και το trailer του GTA 5 ξεκινάνε με μια ατάκα από τους κεντρικούς πρωταγωνιστές για το πώς κατέληξαν στην αντίστοιχη πόλη:

GTA 5: "Why did I move here? I guess it was the weather"

GTA 6: "-Lucia, do you know why you're here? -Bad luck, I guess."

Η λεζάντα ‘Rockstar Games Present’ εμφανίζεται ακριβώς στα 14 δευτερόλεπτα και στα δύο trailers:

Και στα δύο trailers εμφανίζεται μια βάρκα από την αριστερή πλευρά στα 19 δευτερόλεπτα:

Και στα δύο trailers εμφανίζεται ένα κόκκινο καμπριολέ στα 25 δευτερόλεπτα:

Και στα δύο trailers στα 48 δευτερόλεπτα γίνονται έφοδοι σε κτήρια με κάποιον να κλοτσά μια πόρτα, τα πλάνα είναι σαν συμμετρικά:

Και στα δύο trailers στα 54 δευτερόλεπτα φαίνονται δύο χαρακτήρες στον κήπο του σπιτιού τους σε αντίστοιχες πόζες: