Η Rockstar ανακοίνωσε το νέο μεγάλο raid του GTA Online (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα καταφθάσει σε λίγες μέρες
04 Μαρτίου 2024 12:27
Η Rockstar ανακοίνωσε το νέο μεγάλο raid του GTA Online (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Rockstar Games ανακοίνωσε την ημερομηνία του επόμενου μεγάλου περιεχομένου του Grand Theft Auto Online. Το online κομμάτι του GTA V πρόκειται να λάβει σε μερικές ημέρες το The Cluckin' Bell Farm Raid, το οποίο θα διατεθεί εντελώς δωρεάν για όλους τους παίκτες, σε όλες τις πλατφόρμες που είναι διαθέσιμο το παιχνίδι. 

Οι παίκτες θα λάβουν μια κλήση από τον Vincent Effenburger, τον πρώην επικεφαλής ασφαλείας του Diamond Casino που τώρα είναι αξιωματικός του LSPD, ο οποίος θα προσκαλέσει τους παίκτες να εργαστούν μαζί και να καταρρίψουν ένα νέο καρτέλ που έχει μια παράνομη επιχείρηση στο εργοστάσιο Cluckin' Bell στο Paleto Bay. 

Έτσι, οι παίκτες καλούνται να κυνηγήσουν αυτούς τους διεφθαρμένους τύπους και όπως είπε και η Rockstar στην επίσημη ανακοίνωσή της “τώρα ήρθε η ώρα για τα κοτόπουλα να γυρίσουν στο σπίτι τους και να ξεκουραστούν”. 

Το The Cluckin’ Bell Farm Raid θα καταφθάσει στις 7 Μαρτίου εντελώς δωρεάν για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer του raid μέσα από τον player που θα βρείτε παρακάτω.