Ο “Michael“ του GTA V έχει ένα μήνυμα για όλους όσους περιμένουν το GTA 6

Εμφατικές δηλώσεις από τον ηθοποιό
22 Σεπτεμβρίου 2023 22:56
Ο “Michael“ του GTA V έχει ένα μήνυμα για όλους όσους περιμένουν το GTA 6

Πριν από περίπου ένα χρόνο, λίγο μετά το τεράστιο leak διαφόρων development βίντεο από το GTA 6, η Rockstar Games είχε υποσχεθεί πως θα μοιραστεί περισσότερα όταν αυτή είναι έτοιμη, λέγοντας: «Η δουλειά μας για το επόμενο Grand Theft Auto παιχνίδι θα συνεχιστεί κανονικά και η δέσμευσή μας να προσφέρουμε μια εμπειρία για εσάς, τους παίκτες μας, που θα ξεπερνά πραγματικά τις προσδοκίες σας, παραμένει όσο ποτέ άλλοτε. Θα σας ενημερώσουμε ξανά όλους σύντομα και, φυσικά, θα σας παρουσιάσουμε κατάλληλα αυτό το επόμενο παιχνίδι όταν θα είναι έτοιμο».

Ένα χρόνο μετά και ακόμη επικρατεί σιγή ιχθύος. Παρόλα αυτά, η κοινότητα του Grand Theft Auto παραμένει το ίδιο παθιασμένη, περιμένοντας με ανυπομονησία το νέο κεφάλαιο. Μεταξύ άλλων, οι fans προσπαθούν να αποσπάσουν πληροφορίες και από τον Ned Luke, τον ηθοποιό που ενσάρκωσε τον έναν από τους τρεις πρωταγωνιστές του GTA V, τον Michael. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από ένα βίντεο στον επίσημο λογαριασμό του στο TikTok, οι fans τον ρωτάνε ασταμάτητα εδώ και τουλάχιστον 5 χρόνια: «Που είναι το GTA 6;»

Με αφορμή, λοιπόν, τη μεγάλη επέτειο 10 χρόνων από την αρχική κυκλοφορία του GTA V, ο Luke είχε ένα μήνυμα για όλους όσους περιμένουν με ανυπομονησία το GTA 6:

Υπομονή! Θα αξίζει την αναμονή. Εμπιστευτείτε με! Το 5 άξιζε την αναμονή. Το 6 θα αξίζει ακόμη περισσότερο την αναμονή.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο που ανάρτησε μέσα από τον player που ακολουθεί:

@real_ned_luke 10 freaking years #FansAreTheGame #GATV ♬ original sound - Ned Luke