Οι αυξήσεις τιμών έφτασαν και στο GTA 5

Και η Rockstar Games ζητά περισσότερα από τους παίκτες
12 Απριλίου 2024 22:38
Οι αυξήσεις τιμών έφτασαν και στο GTA 5

Μόλις πριν μερικές ώρες σας ενημερώσαμε πως η Electronic Arts προέβη σε αύξηση τιμών για την συνδρομητική της υπηρεσία, EA Play. Τώρα, τη σκυτάλη πήρε η Rockstar Games, η οποία μόλις έκανε μια αντίστοιχη κίνηση.

Ναι, οι αυξήσεις τιμών έφτασαν και στο GTA 5 και πιο συγκεκριμένα στην GTA+ συνδρομητική υπηρεσία που προσφέρει στα μέλη της επιπλέον χρήματα, αυτοκίνητα, κοσμητικά αντικείμενα και αποκλειστικά events για το GTA Online, καθώς και πρόσβαση σε μερικά παλιότερα παιχνίδια της Rockstar, όπως για παράδειγμα το Red Dead Redemption.

Αναλυτικότερα, το GTA+ θα κοστίζει πλέον €7.99 το μήνα. Η υπηρεσία δεν προσφέρει κάποιο ετήσιο ή άλλο πακέτο, οπότε η μόνη επιλογή των παικτών θα γίνει πλέον κατά 33% ακριβότερη στην Ευρώπη. Μέχρι πρότινως το GTA+ κόστιζε €5.99 το μήνα.

Για την ιστορία, μέσα στους τελευταίους μήνες έχουμε δει ένα τεράστιο κύμα αυξήσεων τιμών σε κάθε τομέα της καθημερινότητας, αλλά και ειδικότερα όσον αφορά τις συνδρομητικές υπηρεσίες. Από το Netflix μέχρι το Spotify, σχεδόν κάθε πλατφόρμα ζήτησε από τα μέλη της να βάλουν πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη. Μάλιστα πολλές υπηρεσίες αύξησαν τις τιμές περισσότερες από μια φορές.

Το ίδιο συνέβη και στον κόσμο του gaming φυσικά, με τη Sony να αυξάνει τις τιμές του PlayStation Plus κατά 35% και την Microsoft να κάνει παρόμοιες αυξήσεις στο Xbox Game Pass, ενώ η EA και η Rockstar είναι μόλις τα πιο πρόσφατα παραδείγματα.