GTA 6 Trailer: Η ανακοίνωση ήταν κρυμμένη εδώ και μήνες στο GTA Online!

Ένας χρήστης το φώναζε καιρό, αλλά κανείς δεν τον πίστευε…
04 Δεκεμβρίου 2023 09:04
GTA 6 Trailer: Η ανακοίνωση ήταν κρυμμένη εδώ και μήνες στο GTA Online!

Ναι, καλά διαβάσατε. Η ανακοίνωση της ημερομηνίας πρεμιέρας του πρώτου trailer του άκρως αναμενόμενου GTA 6, ήταν τόσο καιρό κρυμμένη μπροστά στα μάτια μας και κανείς δεν το είχε παρατηρήσει. Για την ακρίβεια όχι κανείς, αφού υπήρχε ένα χρήστης των GTA Forums που είχε ανακαλύψει το καλά κρυμμένο μυστικό περίπου δύο μήνες πριν.

Η μεγάλη ανακάλυψη έγινε στις 19 Οκτωβρίου, από τον ‘ItsLachieNZ’, ο οποίος αποφάσισε να αποκωδικοποιήσει ένα περίεργο μπλουζάκι που είχε προσθέσει η Rockstar στο GTA Online εδώ και 6 ολόκληρους μήνες! Αυτό περιλάμβανε διάφορα περίεργα σχέδια, κλεισμένα σε έναν ρόμβο, ο οποίος τριγύρω του είχε διάφορα φαινομενικά τυχαία νούμερα. Έλα που δεν ήταν τυχαία όμως!

Σε περίπτωση που κάποιος έβαζε τα νούμερα από τη μια πλευρά του σχήματος σε έναν ειδικό encoder, αυτά μετέφραζαν ως «ONEDAYWILLREVEALALL», δηλαδή «μια μέρα θα αποκαλύψει τα πάντα». Η μέρα και η ώρα ήταν επίσης κρυμμένες στο ίδια σειρά αριθμών, η οποία περιλάμβανε το 1252309, δηλαδή 12.5.23 09am ET, όπως είναι η ημερομηνία που θα δούμε το trailer.

Ο χρήστης ItsLachieNZ είχε αστοχήσει μόνο στην ώρα, αφού μιλώντας στα forums είχε αναφέρει την ημερομηνία 5 Δεκεμβρίου, λέγοντας μάλιστα «ας με βοηθήσει κάποιος».

Για την ιστορία, η Rockstar μάλλον είχε ξεκινήσει το teasing από τον Ιανουάριο, όταν σε ένα blog post της είχε γράψει χαρακτηριστικά:

"Κάθε χρόνος έρχεται με την ελπιδοφόρα υπόσχεση ότι φέτος θα είναι η χρονιά που όλα θα πάνε καλά. Λοιπόν, το 2023 θα μπορούσε να είναι αυτή η χρονιά".