Call of Duty Modern Warfare 3: Ξεκλειδώνει για τους “εκλεκτούς“ από σήμερα το campaign

Ένα προνόμιο όσων έχουν προπαραγγείλει το παιχνίδι της Sledgehammer Games
02 Νοεμβρίου 2023 23:00
Call of Duty Modern Warfare 3: Ξεκλειδώνει για τους “εκλεκτούς“ από σήμερα το campaign

Το Call of Duty: Modern Warfare III αναμένεται να συνεχίσει την ιστορία που η reboot τριλογία των Modern Warfare τίτλων ξεκίνησε να διηγείται. Το sequel του Modern Warfare ΙΙ στέλνει την πανίσχυρη και σκληροτράχηλη Task Force 141 με επικεφαλής τον Captain Price στο κατώφλι του Vladimir Makarov με σκοπό να τον σταματήσουν πριν βάλει φυτίλι σε ολόκληρο τον πλανήτη και τον στείλει απευθείας στον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο. 

Από σήμερα όμως όσοι προπαράγγειλαν το Modern Warfare 3 έχουν πρώιμη πρόσβαση στο campaign και ήδη μπορείτε να ξεκινήσετε να κατεβάζετε το story mode του πρακτικά, στην πλατφόρμα της επιλογής σας. Μπορείτε επίσης να κάνετε preload το multiplayer κομμάτι του MW3 ξεκινώντας από τις 07:00 το πρωί η ώρα Ελλάδος στις 10 Νοεμβρίου. 

Το μέγεθος Call of Duty Modern Warfare III προκαλεί ζαλάδα – Δείτε πόσα GB χρειάζεται πατώντας εδώ

Μερικά λόγια για το Modern Warfare III 

Το νέο κεφάλαιο της σειράς έρχεται από την Sledgehammer Games, η οποία έχει συμμετάσχει στην ανάπτυξη του παλιού Modern Warfare 3 του 2011, πλάι στην Infinity Ward. Το ρεζουμέ της επίσης περιλαμβάνει τα Call of Duty: Advanced Warfare, καθώς και τα πρόσφατα Call of Duty στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, δηλαδή τα Call of Duty: WWII και Call of Duty: Vanguard. Το campaign χαρακτηρίζεται ως σκοτεινό, με τον Captain Price και την ομάδα του να πρέπει να ρίξουν για άλλη μια φορά τον Makarov, ο οποίος είναι ο απόλυτος κακός του παιχνιδιού.

Επιπροσθέτως, εκτός από τις παραδοσιακές τις πιο γραμμικές αποστολές που μας έχει συνηθίσει το franchise, το MW3 θα περιλαμβάνει και μερικές αποστολές που η Activision τις ονομάζει Open Combat Missions. Αυτές είναι κάπως σαν συμπλήρωμα του campaign και θα δίνουν περισσότερες επιλογές στους παίκτες με διαφορετικά μονοπάτια για να ακολουθήσουν πριν ολοκληρώσουν ένα objective.

Το Modern Warfare III θα έχει και Zombies και θα προσφέρει τον μεγαλύτερο χάρτη που έχει δημιουργήσει ποτέ η Activision, με την Treyarch, την ομάδα που τα δημιούργησε αρχικά, να τα αναπτύσσει και για το νέο παιχνίδι.

Το Call of Duty: Modern Warfare III αναμένεται κυκλοφορήσει για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC στις 10 Νοεμβρίου. Οι προ-παραγγελίες για το παιχνίδι έχουν ξεκινήσει ήδη στα επίσημα ψηφιακά καταστήματα των κονσολών και στα Steam και Battle.Net.