Modern Warfare 3: Η πρώτη σεζόν του καταφθάνει και είναι «τίγκα» στο περιεχόμενο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αναλυτικές πληροφορίες για τα περιεχόμενα της
01 Δεκεμβρίου 2023 23:51
Modern Warfare 3: Η πρώτη σεζόν του καταφθάνει και είναι «τίγκα» στο περιεχόμενο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πιστή στην υπόσχεσή της, η Activision αποκάλυψε τι θα περιλαμβάνει η πρώτη η πρώτη σεζόν περιεχόμενου του Call of Duty: Modern Warfare 3, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει σε όλες τις πλατφόρμες όπου είναι διαθέσιμο το παιχνίδι στις 6 Δεκεμβρίου.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η πρώτη σεζόν θα εμπλουτίσει και τους τρεις πυλώνες του παιχνιδιού, φέρνοντας αρκετό περιεχόμενο για το Warzone και το Multiplayer, αλλά και για το Zombies mode. Ξεκινώντας με το Multiplayer, στο παιχνίδι θα προτεθούν τρεις νέες χάρτες για 6v6 αναμετρήσεις, μεταξύ των οποίων και ένας που θα μεταφέρει τη δράση στην Ελλάδα!

Ο ελληνικός αυτός χάρτης θα καταφθάσει την πρώτη μέρα διάθεσης της νέας σεζόν, για το 6v6 mode. Μαζί του θα φέρει και τον χάρτη ‘Meat’ για το 6v6, καθώς και τον ‘Training Facility’ για το Gunfight. Επιπροσθέτως, στα μέσα της σεζόν θα έρθει και ο 6v6 χάρτης ‘Rio’.

Επιπλέον, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στα νέα Gunfight, All or Nothing, Infected και Headquarters multiplayer modes, ενώ το οπλοστάσιο έχει εμπλουτιστεί με νέες επιλογές και νέα killstreaks. Η πρώτη σεζόν θα σηματοδοτήσει και την αρχή του competitive multiplayer mode Ranked Play.

Περνώντας στο Call of Duty: Warzone, η 1η σεζόν θα φέρει τον ολοκαίνουργιο Urzikstan χάρτη, ο οποίος θα έχει 11 βασικά σημεία ενδιαφέροντος, από το κλασσικό Popov Power Plant μέχρι τα Zaravan Suburbs. Παράλληλα, το gameplay του battle royale mode θα ενημερωθεί για να περιλαμβάνει όλους τους νέους movement μηχανισμούς του Modern Warfare III, όπως τα Slide cancelling, Tac-Stance, κ.α. Στο Warzone θα ενσωματωθούν και άλλα στοιχεία, όπως τα Horizontal Ziplines, ένα τρένο που θα μπορούν να οδηγήσουν οι παίκτες, κ.α.

Όσον αφορά το Zombies mode, η ιστορία του θα συνεχιστεί με ένα νέο κεφάλαιο, ενώ την εμπειρία θα έρθουν να κάνουν πλουσιότερη τα Dark Aether Rifts.

Φυσικά, η σεζόν θα φέρει και ένα νέο Battle Pass με 100 Tiers περιεχομένου, ενώ δε θα λείψουν και οι θεματικοί χάρτες και τα events με αφορμή τα Χριστούγεννα σε μερικές ημέρες από τώρα. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα όσα θα φέρει η πρώτη σεζόν μέσα από το «φορτωμένο» infographic που ακολουθεί, ενώ παρακάτω θα βρείτε και το σχετικό trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση.