Παράξενο exploit στο Modern Warfare 3 επιτρέπει στους παίκτες να κινούνται σαν…φίδια!

Και η Sledgehammer το ερευνά
24 Νοεμβρίου 2023 19:18
Παράξενο exploit στο Modern Warfare 3 επιτρέπει στους παίκτες να κινούνται σαν…φίδια!

Viral έχει γίνει στο Call of Duty: Modern Warfare 3 ένα exploit που ανακάλυψε η κοινότητα και το οποίο κάνει το λιγότερο αναπάντεχες τις multiplayer αναμετρήσεις. Συγκεκριμένα, ανακαλύφθηκε ένας τρόπος έτσι ώστε ο χαρακτήρας να μπορεί να κάνει sprint όσο είναι ακόμη σε prone θέση!

Ναι, καλά καταλάβατε. Αυτό σημαίνει πως οι παίκτες κινούνται δίχως υπερβολή σαν φίδια, αφού μπορούν να εξερευνούν γρήγορα στον χάρτη, όσο ταυτόχρονα είναι κολλημένοι στο πάτωμα. Αυτό τους δίνει τεράστια πλεονέκτημα, αφού είναι πολύ δυσκολότερο να εντοπιστούν από τους αντιπάλους τους.

Προφανώς, μιας και πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό τεχνικό θέμα, το οποίο όσο γίνεται πιο ευρέως τόσο αλλοιώνει την ισορροπία και την ακεραιότητα των multiplayer αγώνων, η ομάδα ανάπτυξης έχει πάρει ήδη θέση. Συγκεκριμένα, η Sledgehammer Games ανακοίνωσε πως προσπαθεί να ανακαλύψει την πηγή του προβλήματος, με στόχο να το εξαλείψει το συντομότερο δυνατό.

Ερευνούμε ένα exploit που επιτρέπει στους παίκτες να κάνουν sprint ενώ εμφανίζονται στο animation της prone θέσης.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε ένα βίντεο που δείχνει το exploit εν δράσει, όσο και την σχετική ανακοίνωση του στούντιο.

Για περισσότερα σχετικά με το campaign του Modern Warfare 3, μπορείτε να βρείτε το review του Unboxholics.com πατώντας εδώ.