To Call of Duty: Modern Warfare III πάει Ελλάδα!

Αποκαλύφθηκε το περιεχόμενο της πρώτης σεζόν
18 Νοεμβρίου 2023 14:29
To Call of Duty: Modern Warfare III πάει Ελλάδα!

Το Call of Duty: Modern Warfare III έκανε το ντεμπούτο του με remasters χαρτών που η κοινότητα αγαπούσε από το Modern Warfare 2 του 2009. Τώρα όμως, με την 1η του σεζόν, το παιχνίδι θα υποδεχθεί τους τρεις πρώτους του original χάρτες που θα μεταφέρουν τη δράση, μεταξύ άλλων, και στην Ελλάδα!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η Sledgehammer Games ανακοίνωσε το περιεχόμενο που θα φέρει η Season 1 του Call of Duty: Modern Warfare III, η οποία θα καταφθάσει στις αρχές του Δεκεμβρίου. Ξεκινώντας με τους νέους χάρτες του Multiplayer, ο πρώτος ονομάζεται ‘Greece’ με την περιγραφή του να επισημαίνει:

Αποδείξτε ότι δεν είστε ένας απλός θνητός σε αυτόν τον μεσαίου μεγέθους χάρτη εμπνευσμένο από τη Μεσόγειο που βασίζεται σε μια παραθαλάσσια πόλη.

Ο ελληνικός αυτός χάρτης θα καταφθάσει την πρώτη μέρα διάθεσης της νέας σεζόν, για το 6v6 mode. Μαζί του θα φέρει και τον χάρτη ‘Meat’ για το 6v6, καθώς και τον ‘Training Facility’ για το Gunfight. Επιπροσθέτως, στα μέσα της σεζόν θα έρθει και ο 6v6 χάρτης ‘Rio’.

Περνώντας στο Call of Duty: Warzone, η 1η σεζόν θα φέρει τον ολοκαίνουργιο Urzikstan χάρτη, ο οποίος θα έχει 11 βασικά σημεία ενδιαφέροντος, από το κλασσικό Popov Power Plant μέχρι τα Zaravan Suburbs. Παράλληλα, το gameplay του battle royale mode θα ενημερωθεί για να περιλαμβάνει όλους τους νέους movement μηχανισμούς του Modern Warfare III, όπως τα Slide cancelling, Tac-Stance, κ.α. Στο Warzone θα ενσωματωθούν και άλλα στοιχεία, όπως τα Horizontal Ziplines, ένα τρένο που θα μπορούν να οδηγήσουν οι παίκτες, κ.α.

Τέλος, και το Zombies mode θα εμπλουτιστεί, με την ιστορία του να συνεχίζεται.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλα όσα ανακοίνωσε η Activision μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.