Χαμός στο Call of Duty με χιλιάδες ban από την Activision

Και όλα αυτά μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο
09 Απριλίου 2024 18:43
Χαμός στο Call of Duty με χιλιάδες ban από την Activision

Η Activision μόλις ανακοίνωσε ότι έκανε χιλιάδες ban μέσα στο Σαββατοκύριακο στο Call of Duty: Modern Warfare 3, αλλά και στο battle royale παιχνίδι, Warzone.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία αποκάλυψε μέσα από μία επίσημη δήλωση ότι γίνονται νέες αναβαθμίσεις στην anti-cheat τεχνολογία της και αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλα bans με τον καιρό σε όλους τους cheaters. Έτσι, μάθαμε, ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο έκανε πάνω από 27.000 bans σε παίκτες που δεν έπαιζαν σωστά και δίκαια τα παιχνίδια της.

Η ομάδα του Ricochet εντόπισε και απαγόρευσε περισσότερους από 27.000 λογαριασμούς το προηγούμενο Σαββατοκύριακο μέσω μιας σειράς αναβαθμισμένων συστημάτων ανίχνευσης. Η ομάδα προχωρά σε ένα νέο σύνολο ενημερώσεων ασφαλείας και αναμένεται να έρθουν περισσότερα bans με τον καιρό” δήλωσε μεταξύ άλλων η εταιρία.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι αρκετός κόσμος επανήλθε στο Call of Duty με την πολυπόθητη και ολοκαίνουργια 3η σεζόν, αφού μεταξύ άλλων επέστρεψε και ένας από τους πιο αγαπητούς χάρτες της κοινότητας στο Warzone, το Rebirth Island. Επίσης, να σας υπενθυμίσουμε ότι το Warzone μεγάλωσε κι άλλο, καθώς πριν από μερικές ημέρες έγινε διαθέσιμο παγκοσμίως και στα κινητά τηλέφωνα.

Εσείς παίζετε Call of Duty; Πείτε μας στα σχόλια!