Παίξτε δωρεάν για λίγες ώρες ακόμα το Call of Duty: Modern Warfare 3

Μέχρι αύριο
07 Απριλίου 2024 09:27
Παίξτε δωρεάν για λίγες ώρες ακόμα το Call of Duty: Modern Warfare 3

Έχετε περισσότερες από 24 ώρες για να δοκιμάσετε και να παίξετε το multiplayer του Call of Duty: Modern Warfare 3! Πιο συγκεκριμένα, η Activision έφερε μία ακόμη δοκιμαστική περίοδο που πρόκειται να ολοκληρωθεί την Δευτέρα στις 20:00 ώρα Ελλάδος.

Ωστόσο, αν σκεφτόσασταν να προβείτε σε αγορά του παιχνιδιού, πλέον έχετε τη δυνατότητα να το κατεβάσετε σε όλες τις πλατφόρμες, δηλαδή σε PC, Xbox και PlayStation και να πάρετε μια καλή γεύση απ' αυτό. Η εταιρία αφήνει τους παίκτες να δοκιμάσουν το multiplayer, αλλά και το mode με τα Zombies ελέω της άφιξης του Season 3 που έφερε αρκετό νέο περιεχόμενο.

Περιεχόμενο το οποίο θα μπορείτε και εσείς να δοκιμάσετε όπως είναι οι ολοκαίνουργιοί χάρτες όπως είναι οι 6v6 Das Haus, Stash House και Rust. Επίσης θα βρείτε πέντε διαφορετικά modes συμπεριλαμβανομένου του Capture the Flag που ήρθε μαζί με την 3η σεζόν του Modern Warfare 3.

Σε αυτή τη δοκιμαστική περίοδο θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε και το limited time mode με το όνομα  Hordepoint που κάνει ρεμίκ το Hardpoint με τα Zombies.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε απλώς το Call of Duty Modern Warfare 3 που υπάρχει ως δωρεάν σε όλες τις πλατφόρμες. Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την δοκιμαστική περίοδο πατώντας εδώ.