Το Call of Duty: Warzone Mobile έρχεται στα Android και iPhone – Τελική ημερομηνία και trailer

Προ των πυλών το ντεμπούτο του
28 Φεβρουαρίου 2024 21:32
Το Call of Duty: Warzone Mobile έρχεται στα Android και iPhone – Τελική ημερομηνία και trailer

Το πασίγνωστο battle royale παιχνίδι Call of Duty: Warzone είναι πλέον έτοιμο για το ντεμπούτο του στα Android και iPhone smartphones. Συγκεκριμένα, η Activision ανακοίνωσε μόλις πως το Call of Duty: Warzone Mobile θα κυκλοφορήσει εντελώς δωρεάν στις 21 Μαρτίου!

Το Call of Duty: Warzone Mobile θα περιλαμβάνει τόσο τον Verdansk όσο και τον Rebirth Island χάρτη και μάλιστα η πρόοδος θα είναι κοινή με το κανονικό Warzone. Αυτό σημαίνει πως οι παίκτες θα μπορούν να κερδίσουν XP στο Warzone Mobile για να προχωρήσουν το battle pass που έχουν στα of Duty: Modern Warfare III και Call of Duty: Warzone στο PC και στις κονσόλες τους, καθώς φυσικά και το αντίστροφο. Ομοίως, και το level του χαρακτήρα τους θα είναι κοινό, καθώς και τα levels των όπλων.

Όσον αφορά το gameplay, ο Verdansk χάρτης θα υποστηρίζει 120 αντιπάλους και θα περιλαμβάνει φυσικά το Gulag, όπου οι παίκτες θα μπορούν να διεκδικήσουν μια δεύτερη ευκαιρία για επιστροφή στον χάρτη, σε περίπτωση που χάσουν. Το Rebirth Island θα προσφέρει μικρότερης κλίμακας αγώνες των 48 παικτών, με τους Resurgence κανόνες. Αυτό σημαίνει πως υπάρχουν respawns, εφόσον υπάρχει ζωντανό έστω και ένα μέλος της ομάδας. Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι θα περιλαμβάνει και κλασσικά Call of Duty modes, όπως τα Team Deathmatch, Kill Confirmed και Domination.

Οι παίκτες που θέλουν να αποφύγουν τα touch controls θα μπορούν να συνδέσουν χειριστήριο, ενώ θα υπάρχουν και πολλές επιλογές για το HUD, τα ψηφιακά κουμπιά και τα γραφικά, έτσι ώστε όλοι να φέρουν την εμπειρία στα μέτρα τους.

Ακολουθεί το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας.