Κατεβάστε εντελώς δωρεάν το Call of Duty: Warzone Mobile για iPhone και Android!

Κυκλοφόρησε ο τίτλος
21 Μαρτίου 2024 14:09
Κατεβάστε εντελώς δωρεάν το Call of Duty: Warzone Mobile για iPhone και Android!

Από σήμερα θα μπορείτε να κατεβάσετε το Call of Duty: Warzone Mobile, το νέο battle royale παιχνίδι της Activision για τα Android και iPhone τηλέφωνα. Ο τίτλος βρισκόταν αρκετά χρόνια υπό ανάπτυξη και πλέον κυκλοφορεί επίσημα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το Call of Duty: Warzone Mobile περιλαμβάνει τόσο τον χάρτη Verdansk όσο και το Rebirth Island και μάλιστα η πρόοδος που θα κάνετε εδώ, θα ισχύει κανονικά και στο βασικό μεγάλο παιχνίδι της Activision. Αυτό τι σημαίνει; Ότι όσα XP κερδίζετε στο Warzone Mobile θα μπορούν να προχωρήσουν στο battle pass των Call of Duty: Modern Warfare III και Call of Duty: Warzone στο PC και στις κονσόλες τους, καθώς φυσικά και το αντίστροφο. Ομοίως, και το level του χαρακτήρα είναι κοινό, καθώς και τα levels των όπλων.

Κατεβάστε το Call of Duty: Warzone Mobile από το App Store πατώντας εδώ.

Κατεβάστε το Call of Duty: Warzone Mobile από το Play Store πατώντας εδώ.

Ο πρώτος βασικός χάρτης υποστηρίζει 120 παίκτες και περιλαμβάνει φυσικά και το δημοφιλές Gulag, έτσι ώστε να έχετε δεύτερη ευκαιρία σε περίπτωση που χάσετε. Το Rebirth Island προσφέρει μικρότερης κλίμακας αγώνες 48 παικτών, με τους Resurgence κανόνες. Αυτό σημαίνει πως υπάρχουν respawns, εφόσον υπάρχει ζωντανό έστω και ένα μέλος της ομάδας. Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι περιλαμβάνει και κλασσικά Call of Duty modes, όπως τα Team Deathmatch, Kill Confirmed και Domination.

Ο τίτλος δημιουργήθηκε από το στούντιο της Activision στην Shanghai και τις Beenox, Digital Legends και Solid State studios. Αξίζει να αναφέρουμε, ότι έχετε τη δυνατότητα να συνδέσετε και χειριστήριο και να παίξετε αντί των touch controls.