Ντεμπούτο-ρεκόρ για το Call of Duty Modern Warfare 3 με πολλαπλά ρεκόρ

Όσον αφορά το engagement της κοινότητας
22 Νοεμβρίου 2023 00:47
Ντεμπούτο-ρεκόρ για το Call of Duty Modern Warfare 3 με πολλαπλά ρεκόρ

Έχουν περάσει δύο εβδομάδες περίπου από τη στιγμή που το Call of Duty Modern Warfare 3 έγινε διαθέσιμο, λαμβάνοντας υπόψη και την Early Access περίοδο για το campaign. Τώρα, η Activision και η Sledgehammer Games ήρθαν να αποκαλύψουν, λοιπόν, μερικά πρώτα στοιχεία για την πορεία του παιχνιδιού, τονίζοντας πως έχει καταφέρει να σπάσει πολυάριθμα ρεκόρ.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το τρίτο Modern Warfare της νέας τριλογίας φαίνεται να έχει σημειώσει engagement-ρεκόρ τόσο στο campaign όσο και στο Zombies, αλλά και γενικότερα. Η Activision περηφανεύτηκε πως οι παίκτες αφιερώνουν πολύ περισσότερο χρόνο σε σχέση με τα δύο προηγούμενα κεφάλαια, ενώ η ομάδα ανάπτυξης έσπευσε να τους ευχαριστήσει.

Όλες οι σχετικές ανακοινώσεις ακολουθούν παρακάτω.

Τα ρεκόρ που έσπασε το Call of Duty Modern Warfare 3 σύμφωνα με την Activision:

Περισσότερες ώρες ανά παίκτη συνολικά από τα Modern Warfare 2019 και Modern Warfare II.

To Modern Warfare Zombies είναι το mode με το περισσότερο engagement μεταξύ των ΄τρίτων΄modes στην ιστορία του Modern Warfare.

Οι παίκτες του campaign αφιερώνουν περισσότερο χρόνο ανά παίκτη στο Modern Warfare III σε σχέση με τα προηγούμενα δύο παιχνίδια.

Το ευχαριστήριο μήνυμα της Sledgehammer Games:

Ευχαριστούμε τους παίκτες του MWΙΙΙ για τα νέα engagement ρεκόρ στο Modern Warfare.

Αυτή τη σεζόν, είμαστε ευγνώμονες για εσάς. Σας ευχαριστούμε για το ιστορικό launch. Μόλις δύο εβδομάδες μετά και το MW3 έχει ήδη σπάσει ρεκόρ με το υψηλότερο engagement στη νέα Modern Warfare τριλογία. Σας ευχαριστούμε που μας εμπνέετε και που αφιερώνετε τόσο πολύ χρόνο σε αυτό το παιχνίδι. Τα σχόλιά σας και το πάθος σας μας κάνουν συνεχώς καλύτερους. Και σας ευχαριστούμε που παίζατε μαζί μας - ήταν συναρπαστικά και σας περιμένει πολύ περισσότερη διασκέδαση!

Συγχαρητήρια στους ταλαντούχους συναδέλφους μας στην Treyarch για το νέο ρεκόρ στο Modern Warfare με το MW Zombies - Και άλλο ένα μπράβο στους παίκτες που τα έκαναν όλα αυτά δυνατά. Για να γιορτάσουμε μαζί μας, να περιμένετε ένα τριπλό εορταστικό Σαββατοκύριακο αυτή την εβδομάδα με διπλό XP, διπλό Weapon XP και διπλό Battle Pass XP, να έρχονται προς το μέρος σας. Και σημειώστε στο ημερολόγιό σας την έναρξη της Season 1 στις 6 Δεκεμβρίου, με νέους χάρτες, έναν τόνο περιεχομένου και πολλά άλλα.

Σας ευχαριστούμε και πάλι.