Η Activision απαντά στα παράπονα και τα αρνητικά reviews του CoD: Modern Warfare 3

“Η αρνητικότητα μας δίνει κίνητρο“ είπε μεταξύ άλλων
23 Νοεμβρίου 2023 15:59
Η Activision απαντά στα παράπονα και τα αρνητικά reviews του CoD: Modern Warfare 3

Η Sledgehammer Games από πλευράς της μιλάει για το θετικό engagement της κοινότητας με το Call of Duty: Modern Warfare III. Ωστόσο, την απάντησή της στο κύμα αρνητικών σχολίων, τα αμέτρητα παράπονα και τα reviews που άγγιξαν πάτο για το franchise του Call of Duty, δίνει επιτέλους η Activision

Σε ειδικό blog post, ο design director της Sledgehammer, Zach Hodson, μίλησε για τις μέχρι στιγμής αντιδράσεις που "τους δίνουν έμπνευση", λέγοντας ότι η κοινότητα του Call of Duty "κάνει την προσπάθεια να αξίζει τον κόπο", κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στους αρνητές και τον ρόλο που έχουν να παίξουν. 

Χρησιμοποιούμε τα αρνητικά ως κίνητρο για να βγάλουμε σταθερές διορθώσεις και βελτιώσεις όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Συνεχίστε να μας στέλνετε feedback!" είπε χαρακτηριστικά ο Zach Hodson.

Αναφερόμενος στο multiplayer κομμάτι, εκεί δήλωσε ότι θα υπάρξουν πολλά ακόμη updates που θα βελτιώσουν την κατάσταση με τα spawns των παικτών, το οποίο αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα παράπονα της κοινότητα από τότε που κυκλοφόρησε το Modern Warfare 3. Ακόμη, το skill-based matchmaking έχει κατακριθεί για την ανικανότητά του να κάνει αυτό που λέει, έχοντας έτσι αρνητική επίπτωση στην εμπειρία. Πάνω σε αυτό η Sledgehammer δε θέλησε να τοποθετηθεί. 

Τις εντυπώσεις μας για το campaign του Modern Warfare III, που επιμελήθηκε ο Θέμης Μπολτσής, θα βρείτε πατώντας εδώ

Οι πρώτες πληροφορίες για το επόμενο παιχνίδι της σειράς Call of Duty έκαναν την εμφάνισή τους και αποκαλύπτουν επιστροφή στο Black Ops franchise