Το Call of Duty Black Ops 6: Gulf War θα είναι το παιχνίδι του 2024 – Νέες αποκαλύψεις

Επιστροφή σε παραδοσιακή δομή για το Zombies mode
22 Νοεμβρίου 2023 21:47
Το Call of Duty Black Ops 6: Gulf War θα είναι το παιχνίδι του 2024 – Νέες αποκαλύψεις

Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ από τον εξαιρετικά έμπιστο Jez Corden του Windows Central, το Call of Duty του 2024  θα είναι το Black Ops 6, που ενδεχομένως μπορεί να φέρει τον υπότιτλο Gulf War.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, στο τιμόνι της ανάπτυξης βρίσκεται η Treyarch. Η δράση του παιχνιδιού θα μεταφέρει τους παίκτες στον ‘Πόλεμο του Κόλπου’, μια ένοπλη εκστρατεία που πραγματοποιήθηκε στο διάστημα μεταξύ 1990–1991 από έναν στρατιωτικό συνασπισμό 39 χωρών ως απάντηση στην ιρακινή εισβολή στο Κουβέιτ. Με επικεφαλής τις Ηνωμένες Πολιτείες, οι προσπάθειες του συνασπισμού κατά του Ιράκ πραγματοποιήθηκαν σε δύο βασικές φάσεις: την Επιχείρηση Ασπίδα της Ερήμου, η οποία σηματοδότησε τη στρατιωτική συγκέντρωση από τον Αύγουστο του 1990 έως τον Ιανουάριο του 1991 και την Επιχείρηση Καταιγίδα της Ερήμου, η οποία ξεκίνησε με την εκστρατεία εναέριων βομβαρδισμών εναντίον του Ιράκ στις 17 Ιανουαρίου 1991 και ολοκληρώθηκε με την απελευθέρωση του Κουβέιτ υπό την ηγεσία των ΗΠΑ στις 28 Φεβρουαρίου 1991.

Ήταν ο μεγαλύτερος συνασπισμός στρατιωτικών δυνάμεων μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, George H. W. Bush, και την πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Margaret Thatcher, να αναπτύσουν στρατεύματα στο Ιράκ, μαζί με την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία.

Το Black Ops 6, λοιπόν, θα επανέλθει στην πιο παραδοσιακή στρατιωτική τεχνολογία, σε αντίθεση τα Modern Warfare που λαμβάνουν χώρα στη σύγχρονη εποχή.

Σημειώνεται πως στο παιχνίδι θα υπάρχουν remasters χαρτών που έχουν αγαπηθεί σε προηγούμενα Black Ops, ενώ το έκτο κεφάλαιο θα σηματοδοτήσει και την επιστροφή των round-based zombie modes.

Τέλος, το δημοσίευμα του Windows Central αναφέρει πως η Activision εξετάζει το ενδεχόμενο να προσφέρει ένα μεγαλύτερο pre-order bonus απ’ ότι έχουμε δει ποτέ στο παρελθόν. Ειδικότερα, οι παίκτες ακούγεται πως θα έχουν πρόσβαση στο Zombies mode ολόκληρες εβδομάδες νωρίτερα.