Call of Duty Warzone: Τέλος οι 150 παίκτες – Αλλαγές με τον Urzikstan χάρτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Μικρότερος σε μέγεθος και για λιγότερους παίκτες
06 Δεκεμβρίου 2023 00:51
Call of Duty Warzone: Τέλος οι 150 παίκτες – Αλλαγές με τον Urzikstan χάρτη (ΒΙΝΤΕΟ)

H πρώτη σεζόν περιεχόμενου του Call of Duty: Modern Warfare 3 καταφθάνει σήμερα, Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου σε όλες τις πλατφόρμες όπου είναι διαθέσιμο το παιχνίδι. Αυτή θα εμπλουτίσει και τους τρεις πυλώνες του, φέρνοντας αρκετό περιεχόμενο για το Warzone και το Multiplayer, αλλά και για το Zombies mode.

Ειδικότερα όσον αφορά Call of Duty: Warzone, η 1η σεζόν θα φέρει τον ολοκαίνουργιο Urzikstan χάρτη και ταυτόχρονα μια σημαντική αλλαγή. Για πρώτη φορά στην ιστορία του battle royale τίτλου, ο χάρτης δε θα υποστηρίζει 150 παίκτες. Αντιθέτως, οι αναμετρήσεις στον Urzikstan χάρτη θα είναι μεταξύ 100 παικτών, όντας 20% μικρότερος σε μέγεθος από τον Al Mazrah.

Η είδηση αυτή ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας μέσα από ένα νέο behind the scenes βίντεο που ανάρτησε η Activision, το οποίο παρουσιάζει αναλυτικά τη διαδικασία δημιουργίας του νέου χάρτη.

Στο πλαίσιο του βίντεο αυτού, οι developers της Raven Software εξήγησαν:

Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι η δημιουργία μιας βέλτιστης και διασκεδαστικής εμπειρίας για όλους τους παίκτες μας με βάση κάποιες κρίσιμες μετρήσεις.

Αυτές οι μετρήσεις περιλαμβάνουν το χρόνο μέχρι να ξεκινήσει η δράση, το μέγεθος του χάρτη του Urzikstan, τα νέα χρονικά διαστήματα και τα μεγέθη των κύκλων, το συνολικό χρόνο των αγώνων (20 λεπτά), τα red dots, τα contracts και τη χρήση των διαφόρων νέων και υπαρχόντων μηχανισμών δεύτερης ευκαιρίας.

Πιστεύουμε ότι βρήκαμε τη σωστή ισορροπία για να προσφέρουμε πολλαπλές φάσεις, ξεκινώντας με μια δίκαια αρχή και δίκαιο loot, ακολουθούμενη από υγιείς αναμετρήσεις στα μέσα του παιχνιδιού και μια κορύφωση στο τέλος, όπου οι καλύτεροι παίκτες φεύγουν με τη νίκη.

Για περισσότερα μπορείτε να δείτε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί, ενώ σε περίπτωση που θέλετε να διαβάσετε αναλυτικά για όλες τις αλλαγές και τις προσθήκες της νέας σεζόν, μπορείτε να βρείτε το σχετικό μας δημοσίευμα πατώντας εδώ.